2789

جیغغغغ بلند تر از کسی هستمممم من ۱۵۵😂😍

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
با کفش پاشنه بلند زیاد راحت نیستم ولی سعیم رو میکنم

راحت زندگیتو بکن فقط لباس مناسب اندامت بخر آویزون نباشه 

منم کوتاهم یه دوست داشتم از منم کوتاه تر انقدر خوشتیپ میگشت آدم کیف میکرد

بعدم راحت کتونی اینا بپوش کمر درد میگیری با کفش پاشنه بلند اگه دائمی باشه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا ۲۰ سالگی زینک و ویتامین e بخور حداقل ۱۰ سانت بیشتر میشی

جدی

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
دخترم

خوبه که

همه قرار نیست مثل هم باشن

دنیا با تفاوتاش قشنگه و تو جزو قشنگی های دنیایی

بغلی🕊😍💜

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       
چون به کسی اعتماد ندارم منم متاسفانه هیچ دوستی ندارم    و با قدمم نمیتونم کنار بیام

بد بینی و عدم اعتماد خیلی معضل بدیه. ببین یه حرفی هست. میگه از محبت خار ها گل میشود تو با هر کسی خواستی دوست بشی باید مهربون باشی باهاش با محبت قلب ها رو در دست میگیری اون وقت علاوه بر این که هیچ کسی جرات نمیکنه چرت بگه بهت    ازت دور هم نمیشن به وجودت عتدت میکنن اینقد که خوبی