2821
2789

تمام کامنتهارو خوندم

بنظرم شما عزت نفستون ضعیفه

بهتره روش کار کنی

و قویا بهت پیشنهاد میکنم در یک کار متخصص شی

اینو یه دختر ریزه میزه بهت میگه🙋‍♀️

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ۱۵۰ تا ۱۵۳ دقیق نمیدونم ۳۰ سالمه دوس داشتم بلندتر باشم ولی ناراحت هم نیستم دیگه همینه که هست😄

چه خبرتوننه😁😁😁 میانگین قدی خانوما ۱۵۵ هستس بسه دیگه   شما میخوای حق بقیه رو هم بخورید😂

الان شماهایی که دارین انرژی مثبت میدین  قدتون‌ بالای ۱۷۰ ایناس      

ببین عزیزم من قدم ۱۶۶ خوب، اما اطرافیانم اکثرا۱۶۰ به پایین به خاطر همین لز طرف بعضی هاشون  تمسخر شدم اما من خودم رو دوست دارم واینکه اونا شعور ندارن دلیل بر بد بودن من نیست

اینایی که دارن دارو تجویز می کنن خانما از نظر علمی دخترا تا ۱۴ سال پسرا تا ۱۸ سال رشد دارن تعداد محدودی رشدشون ادامه داره که صفحه باز باشه. 

و میانگین قد پدرو مادر برای دختر منفی ۵برای پسر مثبت ۵تا ۶

تمام کامنتهارو خوندم بنظرم شما عزت نفستون ضعیفه بهتره روش کار کنی و قویا بهت پیشنهاد میکنم در یک ...

کاملااااا درست فرمودی  خداروشکر اعتماد به نفسم هم ضعیفه ...

اره دارم   فعلا شروع کردم به ورزش ببینم درست میشه یا نه

اگر اینا و داری 

وقتی با ورزشهای کششی و گروتالر داینامیک درستشون کنی راحت هشت سانت میاد روقدت 

💗کاربری دست چندنفره 💗دنبال مچ گیری نباشید 💗
کاملااااا درست فرمودی  خداروشکر اعتماد به نفسم هم ضعیفه ...

حتی هزار جا پول ریختم اونم نتونستم درست کنم  دوره آموزشی کتاب سمینار وبینار و....   واقعا خیلی سردرگمی همه چی تو زندگیم ریخته به هم    

و برای هیچ کدومشون هم راه حل ندارم مخصوصا این قد لعنتیم 

کاملااااا درست فرمودی  خداروشکر اعتماد به نفسم هم ضعیفه ...

روش کار کن

امضامو بخون خیلی کمکت میکنه

البته واسه من معجزه ای بود در نوع خودش

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

چه خبرتوننه😁😁😁 میانگین قدی خانوما ۱۵۵ هستس بسه دیگه   شما میخوای حق بقیه رو هم بخورید😂

تا ۱۷۰ هست

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
اگر اینا و داری  وقتی با ورزشهای کششی و گروتالر داینامیک درستشون کنی راحت هشت سانت میاد روقدت& ...

گرو تالر رو هم یه ماه کار کردم یه کم بلند شدم بعد برگشتم به همون ۱۴۷ اینا موقتی ان

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز