2789
منو بابام از وقتی کوچیک بودم برده بود  دکتر گفت که هورمون رشد بزنیم  چون هم گرون بود هم ع ...

نه بابا میخوای چی کار اونا همش الکیه  تاثیر کمی داره حرف منو گوش کن  زینک بخور  اگه عکس نگرفتی از صفحات رشدت  ممکنه بسته نشده باشه   هر روز یه قرص زینک ب کمپلکس بخور  با یه ویتامین e  بعد ۱ سال مطمئنا تاثیر میزاره  فقط دیر نکن از فزدا شروع کن  تمرینای کششی و پرشی ام انجام بده. مثبت نگر باش تو خیلی ام خوبی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قد بلندا رو تحقیر نمیکنن؟ چرا میکنن ببسن منو آدم مریض همه جا و تو هر موقعیتی هست  توجه ن ...

خودمو به اون راه بزنم بازم یه تیکه میندازن ناراحتم میکنم 

انگار اذیت کردن من تفریحشونه

نه بابا میخوای چی کار اونا همش الکیه  تاثیر کمی داره حرف منو گوش کن  زینک بخور   ...

عکسم گرفتم گفت بستس به خاطر همین حرفشه که هر روز عذاب میکشم

خودمو به اون راه بزنم بازم یه تیکه میندازن ناراحتم میکنم  انگار اذیت کردن من تفریحشونه

دور شو از کسایی که اینجورین. آدم خوب کم نیستا.

هم من و هم تو میدونیم که تو هیچ مشکلی نداری. ولی اونا مشکل دارن میدونی روانشون مریضه دیگه  باید از اینا دور شد. بزار چرت بگن قران میگه در برار ابله ها جوابتون چی باشه؟ میگه اینجور ادما رو فقط سلام بدید بهشون دورشید ازشون

دور شو از کسایی که اینجورین. آدم خوب کم نیستا.  هم من و هم تو میدونیم که تو هیچ مشکلی ند ...

منم تا میتونم دور میشم   جوری شده که از همه متنفرم 

بابام هم میگه با اینکارت گوشه گیر و افسرده میشی اجتماعی باش !

منم تا میتونم دور میشم   جوری شده که از همه متنفرم  بابام هم میگه با اینکارت گوشه گیر و ا ...

چرا متنفر باشی بابا  ببین  بزرگوار  دوست خوب پیدا کن  باید این هنر رو داشته باشی.  من با این سنم هیچ دوستی ندارم متاسفانه.  تو باید دوست خوب پیدا کنی دوستای خوب کمکت میکنن.  ببین به خدا قسم والله بالله تو قدت زیاد کوتاه نیست معمول قد توی خانوما ۱۵۵ هستش تو اندازه یه انگشت کوتاهی خب چیزی نیست که الان من دارم تصور میکنم به نظرم خیلی ام باحال باشه.   زن دراز باشه خوب نیست خدایی

عذابم به خاطر اینه که نمیتونم برای قدم کاری کنم 

همین چند روز پیش روز عید مانتو خریده بودم آوردم خونه سایزش بزرگ بود برام سایز کوچیک هم نبود  آخرش از حرص کل شبو گریه کردم بردیم تحویل دادیم   همینه دیگه  برا کفشم باید کف بزارم مانتو شلوارم رو کوتاه کنم تا اندازم بشه..........

چرا متنفر باشی بابا  ببین  بزرگوار  دوست خوب پیدا کن  باید این هنر رو داشته باشی ...

چون به کسی اعتماد ندارم منم متاسفانه هیچ دوستی ندارم   

و با قدمم نمیتونم کنار بیام