2821
2789
بد و بیراه واسه چی ببین  تو خودت تلقین بد میکنی به خودت. اولا که قد کوتاهی بد نیست که من رفقای ...

گفتنش‌ آسونه  وقتی از کلاس اول به مدرسه رفتم قدت کوتاهه  تا الان برام تکرار شده  هزاران بار...تحقر میکنن  اذیت میکنن  احترام نمیزارن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۵۰ تا ۱۵۳ دقیق نمیدونم ۳۰ سالمه دوس داشتم بلندتر باشم ولی ناراحت هم نیستم دیگه همینه که هست😄

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
من الان ۲۰ سالمه صفحات رشدم بسته هس اگه اینایی که گفتین رو بخورم بلند میشم

ممکنه رشد کنین   چون میدونید صفحات رشد مشخص نیست دقیق کی بسته میشه با عکس  تشخیص داده میشه اگر جزو اونایی باشید که دیر بسته نیشه صفحات رشدتون اره تاثیر میزاره ۱۰۰ در ۱۰۰ فقط  استراحت کافی و اینایی که گفتم با  ۳۰ تا پرش  بلند در روز

من الان ۲۰ سالمه صفحات رشدم بسته هس اگه اینایی که گفتین رو بخورم بلند میشم

چقدر دیر اقدام کردی منم وقتی ۲۰ سالم بود مادرم بردم دکتر حیف دیر بود نمیدونم بچگیم و نوجوانیم کجا بودن

چقدر دیر اقدام کردی منم وقتی ۲۰ سالم بود مادرم بردم دکتر حیف دیر بود نمیدونم بچگیم و نوجوانیم کجا بو ...

منو بابام از وقتی کوچیک بودم برده بود  دکتر گفت که هورمون رشد بزنیم

چون هم گرون بود هم عوارض داشت نزدم

منو بابام از وقتی کوچیک بودم برده بود  دکتر گفت که هورمون رشد بزنیم  چون هم گرون بود هم ع ...

باید همون موقع میزدی حالا هم فکرشو نکن بخودت برس خودتو خوشگل کن تیپ خوب بزن اینقدر به قدت فکر نکن

گفتنش‌ آسونه  وقتی از کلاس اول به مدرسه رفتم قدت کوتاهه  تا الان برام تکرار شده  هزار ...

قد بلندا رو تحقیر نمیکنن؟ چرا میکنن ببسن منو آدم مریض همه جا و تو هر موقعیتی هست  توجه نکن این آدمای سمی رو از خودت دور کن   تمام ادمای دنیا رو به یه بهانه ای تحقیر میکنن فک نکن فقط تو این مشکلو داری و اینم عادیه   تلقین بد نکن   خیلی ام عالی هستی.  سعی کن جوری پیشرفت کنی که بقیه جلوت به زانو در بیان.  دخترا هم معمولا قدشون ۱۵۵ بیشتر نیست  تو زیادم قد کوتاه نیستی ها 

2823
2791
2779
2792