2777
2789
عنوان

نکنه فهمیده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 73 پست
هر چی زودتر باهاش حرف بزنی بهتره  نزار فک کنه تو و پدرش دروغگو هستین

آخه چجوری؟

بگم همه چیه زندگیت به یه جواب آزمایش بستس؟

خواهر گلم...امیدوارم خوب بخوابی.  مامان هنوز اتاقت رو جمع نکرده. تو هیچوقت از یاد ما نمیری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم حتما بهش بگو وقتی شروع به درمان کنه و یهو بفهمه آسیب روحی بدی میخوره 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم ببین نمیتونی از زیر زبونش بکشی یا داداشش بکشه ببری پیش مشاوره یا دکترش ببین چیزی به اونا نمیگه

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

ایشلا خوب بشع

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آخه دکتر گفت که احتمالا درمان میشه. گفتیم نگیم بهش تا وقتی که اون احتمال قطعی بشه. چون باید منتظر ...

اره بابا اون روز هم تو اخبار میگفت که این مشکل در اکثر نزدیک به ۹۰ درصد بچه ها با همون شیمی... حل میشه، مادرم رو که دکتر انکولوژی میبرم اکثرا کسانی رو میبینم در نوجوانی یا کودکی مشکل رو داشتند و خوب شدند و صرفا سالانه یکی و دوبار برای کنترل می اومدند.

عزیزم سرطان خون همون میشه که پلاکت خون بی رویه بالا میره،؟

من زیاد درمورد مریضیش چیزی نمیدونم حالم بد میشه میفهمم همه اینا رو سپردم به شوهرم.

اما نه برای دختر من اینشکلی نیست.

ارثیه‌.

خالم هم به همین دلیل فوت کرد

خواهر گلم...امیدوارم خوب بخوابی.  مامان هنوز اتاقت رو جمع نکرده. تو هیچوقت از یاد ما نمیری.
آخه چجوری؟ بگم همه چیه زندگیت به یه جواب آزمایش بستس؟

اروم اروم بهش بگو اصلا عصبی و ناراحت نبابد بشه هرگونه فشار روحی بیماریش رو بدتر میکنه

آن شالله تاپیکت درست نباشه اولین باره دارم ب کاربر مشکوک میشم وتاپیکاشو میخونم خودم کاربر 96هستم این کاربری دومم هست ولی چرا ی دونه تاپیکت از مریضی دخترت نیست،، اگه مریضه الهی ب حق باب الحوائج واین ماه عزیز شفای خیر بگیره

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

خب اگه نمیدونه چطوری دوا درمون کرده؟

به هرحال میفهمن تو بیمارستان

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//