2777
2789
عنوان

نکنه فهمیده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 73 پست
عزیزم سرطان خون همون میشه که پلاکت خون بی رویه بالا میره،؟

گفتی پلاکت دلم هوری ریخت چون من آزمایش دادم یه خورده پلاکت خونم پایین بود اما گفتن چیز مهم و خطرناکی نیست اصلا

ایشالا که زود خوب بشه

ممنون عزیز. از امضات فهمیدم برادرت رو از دست دادی....منم خواهرمو از دست دادم....غممون سنگینه.

خواهر گلم...امیدوارم خوب بخوابی.  مامان هنوز اتاقت رو جمع نکرده. تو هیچوقت از یاد ما نمیری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیز. از امضات فهمیدم برادرت رو از دست دادی....منم خواهرمو از دست دادم....غممون سنگینه.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
من خودم مشکوک شدم....لثه اش باد کرده بود وقتی که رفته بودیم دندان پزشکی. کبودی های بیمورد هم داشت رو ...

بمیرم براش 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آن شالله تاپیکت درست نباشه اولین باره دارم ب کاربر مشکوک میشم وتاپیکاشو میخونم خودم کاربر 96هستم این ...

منم امیدوارم

چون ضد و نقیض تو تاپیکاشون زیاد بود

یه جا گفتن پدرشون ناظمه یجا گفتن نظامی

یه جا گفتن یه خواهر و برادر دارن یه تاپیک دیگه سه تا برادر

۱۱ ام گفته مامانم مخالف ازدواج برادرمه ۱۲ ام نامزهم کردن و برادرشون تصادف هم کرده و میگه به سرش ضربه بدی خورده

یک عدد کاربری ۸۹ هستم که قطع دسترسی شدم
منم خیلی بدنم کبود میشه بی دلیل و بی دردو بیحال و خستم احتمالش هس؟

نه جانم

مادرشوهر من چندسالی بود که چکاپ میرفتن کم خونی داشتن و قرص آهن میخورد

بدنش هم کبود میشد

بعد چندسال دکترش میگه باید کم خونیت بررسی بشه

همین بررسی و آزمایشش سه ۴ ماهی طول کشید تا به نتیجه برسه

پرسه تشخیصش کار یه روز دوروز نیست 

چندین مورد آزمایش و سونو بود

که البته برا ایشون سرطان بنود

یک عدد کاربری ۸۹ هستم که قطع دسترسی شدم
درسته حرفتون. من فقط یک تاپیک در این مورد زدم. چون هم به خودم و هم به شوهرم قول دادم تا زمانی که جوا ...

ان شالله با خبرخوب بیای مطمين باش روحیه خیلی مؤثره چ بسا آدمایی بودن وهستن ک با وجود بیماری های سخت بازم ب بیماری غلبه پیدا کردن،، شما هم سعی کنید خیلی بهش امید بدین. امید ارزشمندترین دارایی یک انسانه واسش دعا می کنم چون مریضی فرزند واقعا سخته

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
منم امیدوارم چون ضد و نقیض تو تاپیکاشون زیاد بود یه جا گفتن پدرشون ناظمه یجا گفتن نظامی یه جا گفت ...

آره عزیزم فقط امیدوارم درست نباشه چون منم ب عنوان یک انسان ناراحت میشم از اینجور تاپیکا،، باورتون میشه ازسال 96عضواینجام واولین باره یهو رفتم ب گفته کاربرا تاپیکا شو شخم زدم چون عادت ب این کارا ندارم،، درهرصورت هرجا هست تنش سالم ودور از بیماری 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد......