2777
2789
عنوان

نکنه فهمیده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 73 پست

بله متوجه شده 

به نظرم کارتون اشتباه بود ک بهش نگفتین چون این واقعیت زندگی اونه و باید میدونست هر چند ندونستش خیلی بهتره چون حداقل روحیه شو نمی بازه 

من خیلی غصه خوردم واقعا کاش خدا نگاه پر مهر شو به دختر شما کنه و دخترتون شفا پیدا کنه و دلتون آروم باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچها مث اون تاپیک دخترم مرده سر کاری نباشه؟

ترخدا یعنی چی این حرفتون؟

من مگه دیوونم با جون دخترم شوخی بکنم

خواهر گلم...امیدوارم خوب بخوابی.  مامان هنوز اتاقت رو جمع نکرده. تو هیچوقت از یاد ما نمیری.
سه روز دیگه ۱۴ سالش میشه

ایشلا زود خوب بشه حتما بهش روحیه بده نزار آسیب روحی بخوره ناراحت اصلا نشه سعی بخنده ببرش بیرون 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آخه دکتر گفت که احتمالا درمان میشه. گفتیم نگیم بهش تا وقتی که اون احتمال قطعی بشه. چون باید منتظر ...

بشینید باهاش صحبت کنید. در طول درمان نمی‌فهمه یعنی؟! قطعاً می‌فهمه. بگین که مشکلت خیلی جزئی بود که نگفتیم نگران نشی...

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
آخه دکتر گفت که احتمالا درمان میشه. گفتیم نگیم بهش تا وقتی که اون احتمال قطعی بشه. چون باید منتظر ...

راه درمان داره ولی بستگی به پیشرفت بیماری داره 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خوب چرا بهش نمیگید خواهرم 

باهاش صحبت کنید و از خودش بخواهید دعا کنه از امام زمان علیه السلام بخواد خوبش کنه انشاءالله 

همیشه 

روراست باهاش باشید 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

انشاالله به حق فاطمه زهرا درمان بشه ببرش روانشناس با حضور روانشناس کم کم بهش بگین باهاش حرف بزن بگو نمیخواستیم پنهان کنیم میخواستیم آمادگیشو داشته باشی بگیم نذار احساس تنهایی کنه

نترس یکی فامیلامون سرطان خون داشت الان حالش خیلی خوبه ازدواج کرده یه بچه هم داره😊همه میگفتن زنده نمیمونه ولی الان خوبه خداروشکر

بعدشم علم پیشرفت کرده خوب میشه دخترت

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست