2777
2789
عنوان

یه هفتس قهرم

490 بازدید | 15 پست

خونه پدرمم بچم ۵ماهس نیومده حتی اونو ببینه سه روزه هم بچم بی قراری میکنه یکم که میره بیرون حالش خوب میشه دوباره شروع میکنه نمیدونم بخاطر باباشه که ندیده یا مریض شده چیکارکنم چجوری بهش بفهمونم این دلتنگشه بیاد ببینه فک نکنه من دارم بخاطر خودم میگم

بچه پنج ماهه دلتنگ نمیشه کاش قبل رفتن یا پا رو دلتون بزارید بچه رو بزارید بیاید یا میاید حداقل برای بچتونم شده برید سر خونه زندگی چون اینجوری فقط حرمت از بین میره مردا از لحاظ احساس زیر صفر و از نظرشون الان آزاد شدن تازه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

سال نو مبارک

طاعاتتون قبول حق

برگرد سرزندگیت گناه دارند پدرومادرت

بچه ات‌هم پدرمیخواد هم مادر

قهر ودعوا مال بچه هاست 

فقط برای مهمونی برومنزل پدرت

بچه داری تااخر راه رو باید بری شما مسولی دربرابر خدا وبچه ات باخواست خودتون بچه به دنیا اومده نه خواست خودش یادتون باشه

دیگه فرزند دوم رونیار

خیره ان شاا…

کارمن از دلتنگی گذشته برا بچم ناراحتم یجوری گریه میکنه ناراحتی میکنه دارم دق میکنم 

شاید دل درد داره بابا،، چ ربطی ب دلتنگی داره ب شکم بخدابونش رو دستت یا زانوت ماساژ ش بده نوزاد عاشق ماساژ دادنه آروم میشه یا چک کن ببین زیرش خیس نیست گرسنه نیست جاییش درد نمیکنه

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد......