2777
2789

سلام خانوما ببخشید طولانیه

من کلا از دار دنیا و دوستی، کلا یه دوست دارم که صمیمی هستیم خیلی.

حدود دوماه پیش یه پسری تو فامیلم یکارایی کرد من حس کردم رو من کراش زده، منم به دوستم گفتم کلی خندیدیم😂 بعد این پسره میلاد خیلی جذابه و من یه دختر معمولیم! 

دوستم گفت عکسشو بفرس، منم فرستادم 

اونم گفت اووو این میلاده؟ بهش نمیاد کراش بزنه! 

منم یکم دلگیر شدم ولی با خنده تمومش کردم

راستش خودمم باورم نمیشد روم کراش باشع.

چند روز بعد دیدم به یکی از دوستاش میگه پسرای فامیل اینا خیلی خوشگل و جذابن فلان بعد به من گفت که مینو (اسمم) عکس میلادو میشه بفرستی بازم 😐 منم بحثو عوض کردم، بعد از اون هی میگفت عکس میلاد رو بفرست منم هی بحثو عوص میکردم و عکس ندادم باز و اون یبارم پشیمون شدم که عکسش دادم/ یه ماه پیش تو فامیل پیچید که میخوان براش زن بگیرن، فردای همون روز دوستم گفت مینو عکس میلادو پیچوندیا! منم بهش گفتم چرا انقدر گیر دادی به میلاد؟داره ازدواج میکنه!و مامانش گفته دنبال دخترن. 

دوستمم در کمال تعجبم برگشت گفت واااای مینوووو من روش کراش زده بودمممم چه حیف شد 

خلاصه چند روز پیش میلاد دیدم اومد پیام داد و اعتراف کرد که دوسم داره و فلان

نکته جالبش اینجاس من روش کراش نداشتم ولی دیدم طرز پیام دادنشو و اینکه نگفت رل و دوستی بزنیم و قصدش ازدواج،منم ازش خوشم اومد 

کلی ذوق کردم

خیلی دلم میخواست به یکی تعریف کنم ولی اینم تنها دوستمه! بنظرتون بهش بگم یا نه؟؟

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)