2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوردم تاثیر نداشت😅اما چن روزه قرص گرفتم دارم جواب میگیرم😊😍

قرص چی؟

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
من خوردم تاثیر نداشت😅اما چن روزه قرص گرفتم دارم جواب میگیرم😊😍

اسم قرص چیه 

سویق رو باید چهل روز بخوری که جواب بگیری

شما چند روز خوردید

هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
وای جدی میگی 

قرص چاقی نخوری یبار 

یکی از اشناهام خورد یه تپل خوبی شده بود مخصوصا صورتش دوبسته خورد بعد که کنار گذاشت مث توپی که بادش خالی میشه شد 

من برا ریزش مو دارم هیر ویت میخورم خیلی اشتهامو بیشتر کرده حس میکنم تپل تر شدم چون زینک و ویتامین ب داره

خدایاشکرت    میدونم بهترین هارو برام رقم میزنی    
اسم قرص چیه  سویق رو باید چهل روز بخوری که جواب بگیری شما چند روز خوردید

عزیزم فکرنمیکنم کسی مثل من از انواع سویق ها استفاده کرده باشع😅الانشم یخچالم پر از سویقه اما متاسفانه روی من جواب نمیده دو هفتس قرص پوما گرفتم ازعطاری حس میکنم دارم پرتر میشم اشتهامم خیلییی زیادترشده

خدایا شکرت... 
پوما

عکسش میفرستی ؟

دکتربرات تجویز کرده؟؟

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍