2777
2789
عنوان

بخدا خسته شدم دیگه😭😭

446 بازدید | 21 پست

باردارم شوهرم اصلا درک نداره دیروز رفتم بیمارستان تو راه برگشت توماشین چشامو بسته بودم رو دست انداز ماشین خاموش شد باصدای بلند اسممو صدا زد پاشو پاشو منم فکر کردم زدیم به کسی چون دست انداز بود فکر کردم رد شدیم از روش انقدر ترسیدم سر چهارراه پریدم بیرون زیر ماشین نگاه کردم بعد میگه عه پامو از رو کلاج برداشتم ماشین خاموش شد چند روز پیشم یک اتفاق افتاد من خواب بود یکدفعه پرید تو حال گفت بدبخت شدیم بااین که یک چیز ساده بود تا حال خودم اومدم مردم الانم خواب بودم نمدونم چرا یکدفعه داد زد بالا سرم منم از جا پریدم قلبم اومد دهنم بعد بهشم میگم بهش بر میخوره میگه من نبودم پس کی به غیر منو تو اینجاس خوب بگین چیکار کنم بخدا خسته شدم دیروز به بابام گفتم باهاش حرف زد انگار که اصلا نمیفهمه خیلی هوریه چیکارکنم به نظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا این رفتار نشونه دوس داشتن نیس برعکس 

نمدونم بخدا خیلی هوریه نمیفهمه الان اتفاقی که بیرون افتاده برای کسی دیگه چ ربطی به من داره یا اصلا میتونم من حل کنم میای به من میگی