2777
2789
ما خواهرا این طوری هستیم  شمام داداشت کوچیکتره وابستگیتون بیشتره  من خودم بچه اخرم بقیه ...

😔😔😔😔😔ای وای این دیگه نامردیه بخدا 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش خوده من میگفتم بچه باید ۴ تا باشه ولی انصافا همین یکی کار چهار تا رو کرده با من اصلن به دیقه تی ...

اگه پسره که درکت میکنم منم دخترم اروم بود پسرم که اومد ترکونده مارو 

شیطون وبلا وباهوش نمیشه سرشو کلاه گذاشت

👻
وقتی کلن بچه دوست نداری مطمین باش یا نمیاری یا همون یکی رو میاری بچه داری خیلی سخت تر از اون چیزیه ک ...

من سه تا خواهرزاده دارم بزرگه انقد کاراشو من انجام دادم بهم میگه مامان 

یعنی بچه داری بلدم 

ولی خب از اینک موجودی وابسته من باشه بدم میاد اینک تمام وقتم باید برای اون باشه متنفرم حقیقتا ولی چون باهاشون در ارتباط بودم می‌دونم چقدر تنهایی برای این بچه ها دغدغه بزرگیه 

کاش بعده ازدواجم خوب بمونید

من ازدواج کردم ولی هنو داداشم مجرده ولی خوب میمونه میدونم چون ی مقدارشم ب من بستگی داره ک منم خوب باشم😉خواهرشوهربازی درنیارم😄ولی سر سفره ی عقدم اون همه ادم بوسم کردن ولی وقتی داداشم اومد بوسم کرد جفتمون گریه کردیم خیلیییی دوسش دارممم🥺🥺🥺🥺

😔😔😔😔😔ای وای این دیگه نامردیه بخدا  

اره به خدا تازه حسادت هم چاشنی کن 

من از مامانم سر هیچی توقعی نداشتم سنش بالاست حتی جهیزیه ام خودم کارمند بودم گرفتم . ولی حتی اگه بیشتر به من زنگ بزنه صداشون در میاد 

منم دست تنها و... کاش تک بودم منم🥲

👻
اره به خدا تازه حسادت هم چاشنی کن  من از مامانم سر هیچی توقعی نداشتم سنش بالاست حتی جهیزیه ام ...

اخییییی این خیلییییی بده کاش اینطور نبودن اخه ادم با همخون خودش اینطور میکنه😔😔😔😔

اخییییی این خیلییییی بده کاش اینطور نبودن اخه ادم با همخون خودش اینطور میکنه😔😔😔😔

اره بچه هاشون که بزرگ شدن به اینا درس میدن 

من فقط از خدا خواستم همه چیو نفرینم نکردم اما

رفتاراشون یکی یکی سر بچه هاشون داره میاد متاسفانه ......

👻
من سه تا خواهرزاده دارم بزرگه انقد کاراشو من انجام دادم بهم میگه مامان  یعنی بچه داری بلدم&nbs ...

خب حالا یکی بیار اون حاملگی و زایمانم داشته باش اون شب بیداری ها دست تنها بزرگ کردن بچه مریضی بچه تو شهر غریب و همسری که به دلیل سر کار بودن نتونه همکاری کنه من حتی بچم نوزاد هم بود تنها برای دکترو واکسن بردم دیگه هیچ کس سخت تر از من بچه بزرگ نکرده بچه داری اگه بدون کمک باشه همون یکی رو میاری هوس بچه به سرت نمیزنه تا اخر عمر 

خوبه گفتم هرکی موافقه😂منم خودم خییلی دلم میخواست دوتا باشه یدونه دختر دارم ولی وقتی میبینم اکثرا خو ...

پسرمن تنعایی اذیته بچه ها فامیلومیبینه باهم بازی میکنن

ی روز دیدم نماز میخونه گفتم چی از خداخواستی 

میگه دعامیکنم خدای داداش بهم بده باهاش بازی کنم حرف بزنم

من ک توان ی بچه روندارم باهاش بازی کنم چقدر خانه بازی ببرمش درکل بچه دوم بد نیست شرایط اقتصادی هم همینه