2777
2789
من ازدواج کردم ولی هنو داداشم مجرده ولی خوب میمونه میدونم چون ی مقدارشم ب من بستگی داره ک منم خوب با ...

عزیزم همسر منم موقعی ک خواهرش ازدواج کرد خییییییییلی گریه کرد همسرم مجرد بود رابطشون عالی بود وقتی با من ازدواج کرد فرق گذاشتنا شروع شد بین بچه هامون خییلی چیزا پدرو مادرخییلی باید هواسشون باشه چون وقتی پدرمادر بین بچه هاشون فرق بزارن ناخوداگاه بین بچه هاشون سردی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همسر منم موقعی ک خواهرش ازدواج کرد خییییییییلی گریه کرد همسرم مجرد بود رابطشون عالی بود وقتی ب ...

اره دیگه اینم درسته هیچوقت فرق گذاشتن نباید باشه اتفاقا شوهرمم خانوادش فرق میزارن بیشتر بزرگرو دوس دارن این خیلییی بده توی روحیه ی بچه تاثیر بدی میزاره

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
وا ببخشید ی لحظه حس کردم قیافت مث پروفته😂😂😑 ازدواج با پسر تک فرزند چطوره؟ خودم تک فرزند نیستم&n ...

هم خوبی داره هم بدی  خ بیاش بیشتره

نه خواهر شوهر دارم نه جاری پدرشوهر مادرشوهر بیشتر هوامو دارن چون یدونه عروسم هر جا برن منم میبرن عیدی بیشتری میگیرم  مسافرت برن حتما سوغاتیمون رو میارن چون خرج کمتره بالاخره 

بدی هاش این که وظیفه ام بیشر و سنگین تره چه مهمون داشته باشن و برم کمک چه مریض بشن و برم کمک  چون فقط منم و نمیتونم کار رو تقسیم کنم مادرشوهر خونه نباشه پدرشوهر میاد خونه ام مثلا برای ناهار یا شام 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
هم خوبی داره هم بدی  خ بیاش بیشتره نه خواهر شوهر دارم نه جاری پدرشوهر مادرشوهر بیشتر هوامو دار ...

همه اینارو دوست دارم😁

ببخشید من با فردی آشنا شدم خیلی سردع و مغرور و کلا ی جوری ب نظرت ازدواج کنه خوب میشه؟؟تک فرزند هست 

ولی معلومه اصلا لوس نیست

.....
هم خوبی داره هم بدی  خ بیاش بیشتره نه خواهر شوهر دارم نه جاری پدرشوهر مادرشوهر بیشتر هوامو دار ...

خخخ من سعی میکنم دخترمو تو اینده به کسی بدم که تک فرزند نباشه البته اکه ازدواج از مد نیوفته تا اون موقع😂😂

همه اینارو دوست دارم😁 ببخشید من با فردی آشنا شدم خیلی سردع و مغرور و کلا ی جوری ب نظرت ازدواج کنه ...

نمیدونم والا اخلاق هر کس فرق میکنه شوهر من مغرور و عصبیه بیرون از خونه به معنای واقعی پاچه میگیره هر کسی هم باشه فرقی نداره همیشه جدیه تو کارش ولی وقتی خونه اس واقعا مهربون و بگو بخنده طوری که هر کس منو میبینه از بقال بگیر تا دوست شوهرم میگه اینو چطور تحمل میکنی تو خونه ،خیلی عصبیه بابا

به هر کی هم میگم نه تو خونه اینجور نیست باور نمیکنه  

حالا منم نمیدونم اخلاق همسرتون رو بازم با خودش صحبت کنی یا پیش مشاور بری بهتره خدایی نکرده بعدا یوقت سوپرایز نشی سر این قضیه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
خخخ من سعی میکنم دخترمو تو اینده به کسی بدم که تک فرزند نباشه البته اکه ازدواج از مد نیوفته تا اون م ...

🤣🤣 چرا تک فرزند بودن شوهر خ به نه جاری نه خواهرشوهر  

اما اره سعی کن ندی چون دور و بر آدم خیلی خلوت میشه رفت و آمد نداریم هیشکی نیست الان مم بچه دار بشم بچه ام نه خاله داره نه دایی نه عمو نه عمه

🤣🤣 چرا تک فرزند بودن شوهر خ به نه جاری نه خواهرشوهر     اما اره سعی کن ندی چون دور و بر ...

ازاین لحاظ میگم ک اگه پسره تک باشه مامان وباباش فقط ازاون انتظار دارن مسئولیتش بیشتره البته اینم بگم پدرو مادر اگه ادمای روشن فکری باشن از بچه هاشون انتظار زیادی ندارن.

ازاین لحاظ میگم ک اگه پسره تک باشه مامان وباباش فقط ازاون انتظار دارن مسئولیتش بیشتره البته اینم بگم ...

دقیقا🤌👏