2777
2789

کلا و ذاااتن از بچه خوشم نمیاد ولی بچه دار بشم دوتا یا چهارتا 

من خودم تو خانواده همه نوه هامون تک فرزندن با بقیه بچه ها ک مقایسه میکنم نه ادب دارن نه شعور فوق العاده لوس و لجباز 😂😂😂 فکر کنم تک فرزندی بی تاثیر نبوده رو شخصیتشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافق

خودم حوصله بچه ندارم 

بچم از بچه کوچیک بدش میاد و خیلی حسوده

همسرم حوصله بچه نداره

شرایط اقتصادی طوریه که باید حداقل نیازهای همین بچه رو تامین کنیم

اینده خودمون معلوم نیست چی میشه حداقل یکی دیگه رو بدبخت نکنیم

خوبه گفتم هرکی موافقه😂منم خودم خییلی دلم میخواست دوتا باشه یدونه دختر دارم ولی وقتی میبینم اکثرا خواهر برادرا باهم تفاهم ندارن سالی یبار همو میبینن میگم همین یدونه باشه خییلی بهتره دیه نمیدونم شاید بعدها نظرم عوض شد

من با تک فرزندی موافقم .درسته تک فرزندی یک عقده های کوچکی رو برای بچه به وجود میاره اما این عقده های کوچک خیلی ضررش کمتر از چند فرزندی هست .شرایط زندگی مثل گذشته ها نیست به شدت تغییر کرده سطح زندگی بالا رفته و به طبع سطح توقع بچه ها هم بالا رفته .یه بچه رو به جایی رسوندن خیلی بهتره تا چند تا بچه با سرنوشت نامعلوم

تک فرزندی ظلم به بچه و آیندشون هست 

اتفاقا نمیشه بگی مادر و پدر بچه های تک فرزند راحت طلب هستن.

آخه تمام وقتشون باید فدای یه نفر بشه که تنهایی بچه جبران بشه.

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
کلا و ذاااتن از بچه خوشم نمیاد ولی بچه دار بشم دوتا یا چهارتا  من خودم تو خانواده همه نوه هامو ...

وقتی کلن بچه دوست نداری مطمین باش یا نمیاری یا همون یکی رو میاری بچه داری خیلی سخت تر از اون چیزیه که فکرشو کنی باید خیلی بچه دوست داشته باشی دو تا بیاری

اونایی که حسرت خواهر برادر دارین ماها که دوجین داریم چه گلی به سرمون زدن؟!!!!!!

مال من ک ی دونه داداشه ماهه هنو ۲۴ سالشه ولی دلم میره براش ازمن کوچیکتره میره سرکار هر ۳ ماه میاد وقتی میاد از دیدنش اشکم درمیاد مگه میشه ادم خواهر یا برادر خودشو دوس نداشته باشه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
خودمون خیری از خواهر برادرهامون ندیدیم.کاش تک فرزند بودیم حداقل.

دقیقا بخدا من هرکیو میبینم تو مجردی خوبن تا ازدواج میکنن انگاردشمن هم میشن منظورم خواهر برادره دیه نمیدونم ک

مال من ک ی دونه داداشه ماهه هنو ۲۴ سالشه ولی دلم میره براش ازمن کوچیکتره میره سرکار هر ۳ ماه میاد وق ...

ما خواهرا این طوری هستیم دل رحمیم کلا

شمام داداشت کوچیکتره وابستگیتون بیشتره 

من خودم بچه اخرم بقیه ازم بزرگترن 

دوزار معرفت ندارن انقد خدمت کردم به بچه هاشون 

سر بچه ی من که شد به هزار بهونه زیرش در رفتن 

👻
نصف اینا که مخالفن مجردن خبر ندارن بچه داری چیه

یکیش خوده من میگفتم بچه باید ۴ تا باشه ولی انصافا همین یکی کار چهار تا رو کرده با من اصلن به دیقه تی وی تا حالا تو عمرش نگاه نکرده اصلن خسته نمیشه و هیچ چیز سالمی تو خونه ندارم چهارسالو نیمه یکم لا گوشی بازی میکرد اونم دکتر گفت نباید گوشی ببینه دیگه همونم دست نمیگیره