2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا اونو میتونم بزارم کنار یا بدمش ب یکی ک فق موقع استراحت بهم بده ولی خابم میبره موقع درس یا خیلی ...

مثل من

ولی ورزش کن ، خوابت کافی باشه ، سعی کن خیلی پرخوری نکنی ، شاید ویتامین بدنت کمه مولتی ویتامین بخور ، نوروبیون خوراکی هم خوبه 

مثل من ولی ورزش کن ، خوابت کافی باشه ، سعی کن خیلی پرخوری نکنی ، شاید ویتامین بدنت کمه مولتی ویتامی ...

بابا من شنا حرفه ایی کار میکنم ۸ ۹ ساعت میخابم غذامم زیاد نیس کم کردم تازه کم خونیم داشتم همش دارم ویتامین اینا میخورم ولی بازم کم میارم 

بابا من شنا حرفه ایی کار میکنم ۸ ۹ ساعت میخابم غذامم زیاد نیس کم کردم تازه کم خونیم داشتم همش دارم و ...

یه چیز مهم اینکه شبا نیم ساعت یساعت قبل خواب با گوشی و لپتاپ کار نکن ، صبح هم تا نیم ساعت بعد بیدار سدن

گل و گیاه بخر بزار تو اتاقت ، پنجره رو باز بزار هوا تهویه بشه اهنگ های شاد گوش کن ، آب زیاد بخور ، بشین پشت میز درس بخون به محض اینکه خوابت اومد چشم ابروتو بشور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز