2777
2789
همچیت خوبه ولی شالت رو اگر کرم میگرفتی یک چیزی که به بقیه لباسات بیاد بهتره یکمی بچگونس

نه اصلا کرم خوب نیست همین سبز بهتره به تیکه های کفشش که سبزه هم میاد اما اگه سنش کمه خوبه اگه نه همین رنگ سبز رو طرح دیگه ای برداره خوبه

گلم شاید الان شرایطش فراهم شده منظورم شرایط مالی هست 

بخاطر اسم تاپیک میگم! خوب بگو بیاین خریدامو ببینید!

دیگه عیدی وجود نداره ک عید دیدنی ها تموم شده سیزده ام داره  میاد!

بخره تابستون بپوشه کیف کنه این فرق میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون قشنگن مبارکت باشه 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

به جز رنگ وطرح شالت بقیه اس عالی مبارکت باشه گلم

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
بخاطر اسم تاپیک میگم! خوب بگو بیاین خریدامو ببینید! دیگه عیدی وجود نداره ک عید دیدنی ها تموم شده سی ...

خب منظورش خرید سال نو با تاخیره دیگه سخت نگیر

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
بخاطر اسم تاپیک میگم! خوب بگو بیاین خریدامو ببینید! دیگه عیدی وجود نداره ک عید دیدنی ها تموم شده سی ...

گلم اون کرمه با شلواره قبل عیده بقیه رو امروز صب گرفتم برا من تا روز 13عید حساب میشه😉