آها
من نامزد بودم
فامیل بود
الان نزدیک یه ماهه
میدونی خیلی بچه بود
ما یه فامیل داریم میخواد بین همه رو خراب کنه
اول نامزدی یعنی همون شب نامزدی ک دعوت بود گفت فلانی یه اخلاق های خاصی داره بهشون گفتین ما دیگ گفتیم شاید الکی گفته
بعد بابام نمیذاشت ما با هم بریم بیرون و البته در کنار این با هم بحث داشتیم خیلی
بعد همون ک گفت اخلاق خاص داره
رفته بود پیش نامزد سابقم گفتش چرا نمیرین بیرون واقعا نمیرین
و همون طور ک گفتم بچه س حرف دیگران زودروش اثر میذاره
اونم اومد به بابام گفت و البته با خانواده ش اومدن گفتن صیغه بخونیم ک بریم بیرون بابام مخالفت کرد
بعدش باز با هم حرف زدیم خوب بودیم
تا یه روز ک من خیلی ازش عصبی بودم سر بحث های قبل بهم پیام داد باهاش افتضاح حرف زدم و گفتم خوشم نمیاد ادامه بدیم و بلاکش کردم دو سه روز بعد آن بلاک کردم بعد بهش پیام دادم ناراحت بود
گفت به خانواده م گفتم نمیخوای ادامه بدی و ....
بعد اون که هیچی چند روز بعد بهش پیام دادم اولش جواب مو نداد بعد چند ساعت فک کنم گفت بله چیکار داری یا گفت باز چیشده و اینا بعد من هیچی نگفتم
آخرش پیام داد گفت با بابات حرف بزنین که صیغه بخونیم و بیرون بریم با بابام حرف زدیم قبول نکرد
نزدیک یلدا بود
میگفت باهاش حرف بزن نزدیک یلدا عه بریم خرید با هم دوس دارم بریم خرید گفتم منم دوس دارم بریم و به بابام گفتم باز گفت نه
اون فامیل مون باز هی رفته بود گفته بود اووووه بیرون نمیرین و فلاااان
بعد اینکه بابام گفت نه
دیگ هر وقت بهش پیام دادم دیر جواب میداد
درست جواب نمیداد
میگفتم چرا حرف نمیزنی گفت پشت گوشی هی بحث مون میشه حرف نزنیم بهتره
دیگ گذشت من تا دو ماه بعد پیام ندادم اونم نداد و حرف نزدیم
بعد دو ماه گفت اگ بابات نمیذاره بگو بدونم گفتم برا صیغه نمیذاره
بعد گفت برا عقد میذاره بریم بیرون
به آبجیم گفتم ک گفته برا عقد میذارن یا نه آبجیم گفت بگو میذارن اما حد و اندازه داره
اونم گفت منم اینطوری نمیتونم خب
بعد از یک هفته پیام داد گفت
من تا الانم صبر کردم گفتم شاید بابات راضی بشه ولی مثل اینکه کلا تو زمان قدیمیم و فلان و اینا آخرشم گفت به هر حال خواستم بهت بگم . خدافظ
بعد من هیچی نگفتم اون روز پنجشنبه بود که این پیامو داد
فرداش غروب یه زنگ زده بود به گوشیم ندیدم بعد نگاه کردم دیدم پیام داده
گفت خواستم ببینم کدوم خطت روشنه زنگ زدم جواب ندادی خواستم بگم خواستی به خانواده ت هم بگو . موفق باشی