2777
2789
عنوان

لاغری....

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 31 پست

ببین من باشگاه رفتم قرص خوردم کالری شماری کردم هیچ کدوم فایده نداشت 

چون هم تیرویید داشتم هم استپ وزنی کرده بودو هم قرص ارام بخش میخوردم که چاق کننده بود

یه قرص از داروخونه گرفتم به اسم کربو اسلیم ۶۰ تا دونه توشه واسه ده روز قیمتشم صدو بیست تومن 

من با این توی ۵ دوره یعنی یک ماه و بیست روز هفت کیلو کم کردم

وقتی ولش کردم دو کیلو از وزنم برگشت و در کل پنج کیلو کاهش وزن داشتم و برای منی که هزاران مدل قرص و دارو (البته مجوز دار و داروخونه ای) امتحان کردم میگم این بهترینشون بود

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم تیرويید داشت کم کار بود

با مشورت دکتر دوز قرصشو‌اضافه کرد 

دو تا صبح ناشتا میخورد خیلی خوب شده بود

همه چیرش تنظیم شده بود

شما هم با دکترت یه مشورتی بکن شاید استپ وزنیت از بین رفت

ببین من باشگاه رفتم قرص خوردم کالری شماری کردم هیچ کدوم فایده نداشت  چون هم تیرویید داشتم هم ا ...

واقعا منم مثل شمام هم استپ وزنی دارم هم تیرویید همه راهای لاغری رفتم خدا خیرتون بده منم بخرم عکسشو نداری بفرستی عزیزم ممنون میشم

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
شوهر منم تیرويید داشت کم کار بود با مشورت دکتر دوز قرصشو‌اضافه کرد  دو تا صبح ناشتا میخورد خی ...

نمیدونین عددش چند بود من دو نیم بود گفت خوبه دارو نخور کلا

واقعا منم مثل شمام هم استپ وزنی دارم هم تیرویید همه راهای لاغری رفتم خدا خیرتون بده منم بخرم عکسشو ن ...

خواهش میکنم انشالا لاغر میشی 

نه عکسشو ندارم اما سرچ کن قرص کربو اسلیم یادمه جعبه سغید و سبز داشت قرصشم تو کپسول بی رنگ بود پودر خاکی رنگ داشت.

البته شما وزنت زیادتره کاهش وزن بیشتری هم داری صدرد

من ۶۳ کیلو بودم الان شدم ۵۸ کیلو 

شما از داروخونه یه بسته بخر اگر دیدی کاهش وزن داری بازم تهیه کن ولی مطمئنم جواب میگیری چون هرچی کربوهیدرات و قند میخوری این قرص جذب میکنه

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

نمیدونین عددش چند بود من دو نیم بود گفت خوبه دارو نخور کلا

یا

یادم نیست عددش چند بود ولی در کل یادمه اونایی که تیروئید دارن همیشه باید با یه دوز خیلی کم دارو بخورن معمولا دارو رو قطع نمیکنن ولی خب بازم هر چی دکترتون بگه همون درسته

خواهش میکنم انشالا لاغر میشی  نه عکسشو ندارم اما سرچ کن قرص کربو اسلیم یادمه جعبه سغید و ...

توروخدا هیچ عوارضی نداشت من این الفا ک میخوردم عصبی میشدم افتضاح اصلا جنبه هیچ نداشتم حالم بد میشد سوزش معده کلیه درد و... کم ابی همه اینا عوارضش بود گفتن کم کم کبدم داغون میکنه این قرصا لاغری دیگه قطعش کردم 

خواهش میکنم انشالا لاغر میشی  نه عکسشو ندارم اما سرچ کن قرص کربو اسلیم یادمه جعبه سغید و ...

بعد من داخل اقدامم چند ماهه قرص هورمونی برای بارداری میخورم اونا بدترم کردن دیگع ضرر نمیدونم داره بخورم یانع دکترمم گفت سعی کن لاغر شی ولی بی ضرر

توروخدا هیچ عوارضی نداشت من این الفا ک میخوردم عصبی میشدم افتضاح اصلا جنبه هیچ نداشتم حالم بد میشد س ...

من آلفا نشنیدم ولی اینی که میگم داروخونه ای هست بازم قبل خرید با دکتر داروخونه مشورت کن. من هیچ عوارضی ندیدم قرص مجوز دار و فکر میکنم گیاهی بود

بعد من داخل اقدامم چند ماهه قرص هورمونی برای بارداری میخورم اونا بدترم کردن دیگع ضرر نمیدونم داره بخ ...

حتما اینارو به دکتر داروخانه بگو یا اینکه با دکتر خودت درمورد این قرص مشورت کن ولی من فکر نمیکنم قرصی که داروخانه بفروشه عوارض داشته باشه ضمن اینکه من پنج دوره استفاده کردم عوارضی نداشت گهگاهی یبوست میشدم اما نمیدونم بخاطر قرص بوده یا نه..اما وقتی مصرفم تموم شد دیگه یبوست نشدم 

حتما اینارو به دکتر داروخانه بگو یا اینکه با دکتر خودت درمورد این قرص مشورت کن ولی من فکر نمیکنم قرص ...

باید شیکم رون شه با قرص لاغری چطور میگی یبوست حتما مشکل خودت بوده...پنج دوره ؟پنج تا بسته ۵۰تایی درسته؟ 

چند وقته نمیخورین