mamanradinm مدیر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3233 عنوان لاغری.... | مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 31 پست خانوما راه حل برای لاغری بدین پول عمل جراحی ندارم رژیم هم میگیرم فایدع نداره بچمم برا باشگاه رفتن کسی نمیگیرش برم بیام قرصی چیزی هست گیاهی با هرچیزی برا لاغری بدون عوارض لطفا بگین توروخدااا دعاتون میکنم حالم از هیکلم بهم میخوره بخدا خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭 1402/01/06 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli_karen عضویت: 1391/11/24 تعداد پست: 1986 باید شیکم رون شه با قرص لاغری چطور میگی یبوست حتما مشکل خودت بوده...پنج دوره ؟پنج تا بسته ۵۰تایی درس ... بسته هاش ۶۰ تایی ان نه روون کننده نبود اصلا فقژ جذب کربوهیدرات نصف میکنه میگم که در حد چند روز یبوست بودم نمیدونم از قرص بوده یا مشکل از تغذیه خودم بوده شما با دکترت مشورت کن بعد تهیه کن «بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل
mamanradinm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3233 بسته هاش ۶۰ تایی ان نه روون کننده نبود اصلا فقژ جذب کربوهیدرات نصف میکنه میگم ک ... باشه عزیزم حتمااا خدا خیرتون بده خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭