2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

53 بازدید | 14 پست

سلاام. به نظرتون شلوار مهمتره یا کفش. من دو تاشو دوست دارم بخرم. ولی از اونجایی که همه چی گرون شده فقط یکیشونو می تونم بخرم. اگه شلوار بخرم دمپا بهتره یا راستا  

کفش بیشتر پیداس

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شلوار یا کفشی که الان داری کدومشون خیلی اذیتت میکنن و به دلت نمیشینن؟ من همیشه چیزایی میخرم که با همه چی بیاد و هیچوقت از مد نیفته. من شلوار همیشه جذب میخرم. آبی سیر

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
شلوار یا کفشی که الان داری کدومشون خیلی اذیتت میکنن و به دلت نمیشینن؟ من همیشه چیزایی میخرم که با هم ...

خب شلوار جذب که به مانتو کوتاه زیاد نمیاد. بعدم من پاهام لاغره و قد بلندم. با شلوار جذب دقیقا مثل لک لک می شم. 

خب شلوار جذب که به مانتو کوتاه زیاد نمیاد. بعدم من پاهام لاغره و قد بلندم. با شلوار جذب دقیقا مثل لک ...

دمپا همیشه یکی دوسال مد میشه بعدا میمونه گوشه کمد میپوسه. بنظرم خیلی دلت تنوع خواست شلوار بَگی بهتراز دمپاس

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
دمپا همیشه یکی دوسال مد میشه بعدا میمونه گوشه کمد میپوسه. بنظرم خیلی دلت تنوع خواست شلوار بَگی بهترا ...

بگ دو تا دارم. یه آبی و یه طوسی.مگه بگ از مو نمی افته 

شاید از مد بیفته ولی هیچوقت خز نمیشه. من یادمه ۱۲ ۱۳ سال پیش دمپا و شلوار رنگی مد شده بود. بعد یهو که از مد افتاد یکی میپوشید خیلی خنده دار بنظر میومد😂

راسته هم انتخاب شیکیه

شاید از مد بیفته ولی هیچوقت خز نمیشه. من یادمه ۱۲ ۱۳ سال پیش دمپا و شلوار رنگی مد شده بود. بعد یهو ک ...

خو شلوار بگ که به همه استایل ها نمیاد. مثلا بیشتر با شومیز باید پوشید. وقتایی که مانتو می پوشیم چه شلواری خوبه باهاش. جذب که نمیاد بهم. منم تنوع می دم همیشه. از یکنواخت بودن خوشم نمیاد. یه شلوار بگ داریم. یه جذب که بهم نمیاد. یه دمپا. 

راسته هایی که می خرم بعد یه مدت نمی دونم چرا گشاد میشه . اصلا بی ریخت میشه 

راسته پارچه ای امتحان کردی؟ ازاینا که بغلشون یه چاک کوچولو دارن. خیلی شیک میمونن برا استایل رسمی یا حتی کژوال. جنسشونم فک کنم میگن کرپ. راسته لی خیلی زود بی ریخت میشه اره

راسته پارچه ای امتحان کردی؟ ازاینا که بغلشون یه چاک کوچولو دارن. خیلی شیک میمونن برا استایل رسمی یا ...

نه. پارچه ای نمی خرم. شاید فک می کنم جالب نیست. همیشه لی خریدم تا حالا.