2777
2789
عنوان

تجربه مرگ من🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 23873 بازدید | 84 پست
بانوی آرامش اگه پیام منو دیدی جواب بده منم تجربه خیلی نزدیکی به تجربه شما دارم ای کاش بتونم باهات صح ...

سلام عزیزم به خاطر یک اشتباه که اشتباهی برای خودم نی نی نی یار رو تگ کردم ترکیده بودم و با تلاش چندماهه دوباره برگشتم و الان پیام تون دیدم 💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
سلام عزیزم به خاطر یک اشتباه که اشتباهی برای خودم نی نی نی یار رو تگ کردم ترکیده بودم و با تلاش چندم ...

عزیزم تجربتونو خونوم چقدر خوبه این تجربیات رو میزارینو

بی از اقوام نزدیک من که جوون بود فوت شده بیمار بود و تو این بیست و اندی سال که زندگی کرد هر روز دارو ودرد و... 

خیلی حالم بده بی قراری میکنم نمیدونم چرا اروم نمیشم یه بار میگم جاش خوبه یه بار میگم نکنه دنیایی نباشه یه بار نمیدونم همه اش اینکه حسرت زندگی رو داسته و رفته اذیتم میکنه 

اوتجا واقعا ارامش دارن ؟ مرگ ترسناک نیست ؟ یعنی الان از درد راحت سده دیگه؟ دلتنگ نمیشه ؟ 

میشه یکم بیشتر بگی شاید اروم شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تجربتونو خونوم چقدر خوبه این تجربیات رو میزارینو بی از اقوام نزدیک من که جوون بود فوت شده بیم ...

خواهش می کنم، درد جسمی بعد مرگ برا همیشه تموم میشه و ترسناک نیس مثل خواب دیدنه یکی خواب قشنگ می بینه یکی خواب بد و روح کاملا بیداره و درد روح برا بعضیا شاید باشه مخصوصا اونایی ک زیاد ظلم کردن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
خواهش می کنم، درد جسمی بعد مرگ برا همیشه تموم میشه و ترسناک نیس مثل خواب دیدنه یکی خواب قشنگ می بینه ...

ممنون که جواب دادی خیلی جوون خوبی بود خیلی از بچگیش درد کشیو و اذیت شد انشاءالله که اون دنیا تو ارامش باشه

ممنون که جواب دادی خیلی جوون خوبی بود خیلی از بچگیش درد کشیو و اذیت شد انشاءالله که اون دنیا تو ارام ...

ان شاء الله 

منم پدر بزرگم قبل مرگ روحش رفت سمت سقف خونه بعد میگفت از اون بالا همتونو میدیدم که دارید حرف می‌زنید ولی نمیتونستم باهاتون حرف بزنم انگار ۵ ثانیه قلبش ایست کرده بود دوباره برگشت.واینارو برامون گفت 

منم پدر بزرگم قبل مرگ روحش رفت سمت سقف خونه بعد میگفت از اون بالا همتونو میدیدم که دارید حرف می‌زنید ...

سلام .عزیرم خدا رحمت کنه پدربزرگت. بیشتر از این چیزی نگفتن ؟ اگه بیشتر مشاهده کرده بگو ،ممنون میشم 

استارتر عزیز ممنون که تجربه تون و به اشتراک گذاشتی، یه جا گفتی که دوتا بچه جن نگهبان کسی بودن، چرا نگهبانش بودن؟ اون فرد چرا همش گریه میکرده؟ و اینکه اون فرد زنده بود یا مرده که اون دوتا نگهبانش بودن ؟؟ 

معذرت میخوام سؤال هام زیاد شد

من هم تجربه دیدن برزخ رو دارم زمانی که باتمام وجود گفتم خداوندا نمیخام خودکشی کنم خودت مرگم رو برسون

میشه تعریف کنی چیشد؟

چ دعایی کردی ک گرفت؟

بخاطر درخواست مرگ اون دنیا مواخذه شدی؟

Finally, I'll win this fight
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792