2777
2789
عنوان

تجربه مرگ من🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 23872 بازدید | 84 پست
راستش اون جوری که من حس کردم، حس نفرت و کینه اون جا نبود و چیزی دیگه نگفتم این بود که دلم نمی خواست ...

زندگی پس از زندگی هم همینه ...ولی اونا ک خود کشی کردن اونجا خیلی عذاب میکشن طبق تجربه های برنامه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

این که نبودن کینه و نفرت رو گفتم، یکی پارسال تو فضای مجازی لو داده بود گفتم احتمالا این راز خیلی وقت ...

نبودن کینه چرا نباید لو بره ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیهوشی وخواب هم یک نوع مرگ موقت هست دیگه روح ازبدن خارج میشه ولی خیلی ها یادشون نمیاد چه اتفاقی براش ...

و ي چیز دیگه، البته اون جا برا بعضی ها خیلی خوبه مخصوصا برا اونایی که تو اون اتاق شادی بودن

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
نبودن کینه چرا نباید لو بره ؟؟

چون من که خونوادم خیلی اذیتم می کردن اگر قبل از این ماجرا یکی برام تعریف می کرد که اون جا هیچ حس نفرت و رنجش و کینه ای نیس، احتمال این که  خودکشی کنم و وارد اون دنیا بشم زیاد بود چون هم افسردگی شدید داشتم هم سابقه اقدام به خودکشی 

به نظرم دونستن این چیزا برای خیلی از افرادی که خودکشی می کنن یا درگیری شدید با این زندگی دارن خوب نباشه 

البته اون تجربه چهارپنج سال بعد از درمان افسردگی شدیدم بود و بر اثر خودکشی نبود

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
چون من که خونوادم خیلی اذیتم می کردن اگر قبل از این ماجرا یکی برام تعریف می کرد که اون جا هیچ حس نفر ...

درسته اونجا شاید  نفرت نیست ولی اونایی ک موجب اذیتت شدن حتما عذاب خواهند کشید 

درسته اونجا شاید  نفرت نیست ولی اونایی ک موجب اذیتت شدن حتما عذاب خواهند کشید

حتما 👌🏼

اسی جان اونجا احساس آرامش و راحتی داشتی؟یه حس سبکی؟دیگه دلت نمیخواست بیای اینجا؟همینجوری میپرسم ازت قصد خودکشی هم  ندارم استرس و اضطراب خیلی دارم تحت درمانم واقعیتش رو بگو کلا کنجکاوم من یکی از رشته های پزشکی رو خوندم به راحتی میتونم خودکشی کنم ولی از مرگ خیلی میترسم

اسی جان اونجا احساس آرامش و راحتی داشتی؟یه حس سبکی؟دیگه دلت نمیخواست بیای اینجا؟همینجوری میپرسم ازت ...

راستش جو خانواده من خیلی متشنج بود به خاطر همین دوست نداشتم برگردم و راستش من تو اون یکی اتاق بودم که هر کسی داشت برا خودش به یه چیزی فکر می کرد فقط ی بار ناراحت شدم منو بردن تو اون اتاق که همه شادی می کردن روحیم عوض بشه ولی دوباره برگردونده شدم فکر کنم تو همون اتاق 

وقتی تو اون اتاقه بودم احتمالا تکلیف برزخیم هم خوب نبوده بازم چون وارد برزخ نشدم دقیق نمی تونم بگم چه نتیجه ای در انتظارم بوده 

اسی جان اونجا احساس آرامش و راحتی داشتی؟یه حس سبکی؟دیگه دلت نمیخواست بیای اینجا؟همینجوری میپرسم ازت ...

و دقیقا مرگ هم شبیه همبن دنیاس، که تو قسمت تایپیک نوشتمش 

آدما دقیقا شبیه همبن دنیا البته تو دنیای بلاتکلیف ها که این جوری بود خونه هم دقیق شبیه همبن خونه های چند دهه پیش بود

و ی چیز دیگه این دنیا خیلی قشنگیا داره تا نریم اون جا قشنگیای این دنیا نمی دونیم چیه مثلا یکی از قشنگیای این دنیا دریا و ساحل و کوه های ماسه ای هس یا سن جوانی خیلی قشنگی ها داره که من وقتی ازش گذر کردم قشنگی های این دوره رو دیدم مثلا می تونستم تو جوونی به جای این که خودمو وقف آرزوهایی کنم که همیشه میشه بهشون رسید فقط لذت می بردم از این دوره از هیجانات این دوره لذت می بردم......

و ی چیز دیگه این دنیا خیلی قشنگیا داره تا نریم اون جا قشنگیای این دنیا نمی دونیم چیه مثلا یکی از قشن ...

برا من این دنیا هیچ قشنگی نداره

ولی خودکشی یعنی حرف زدن رو حرف خدا 

که قطعا نتیجه خوبی نداره وگرنه عمیقا محتاج مرگ هستم خودم و بچم انشاءالله باهم‌خلاص شیم خدا بزرگه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
برا من این دنیا هیچ قشنگی نداره ولی خودکشی یعنی حرف زدن رو حرف خدا  که قطعا نتیجه خوبی نداره ...

حتما خیلی سختی کشیدی که به این جا رسیدی 💔🥀

سلام بانوی آرامش من مطلب شمارو خوندم و خیلی خیلی برام جالب بود چون منم چند سال پیش تقریبا یه اتفاق این مدلی مانند شما برام افتاد و یه سری صحنه هایی که شما دیدین منم دیدم خیلی دوست داشتم باهات صحبت کنم چون اون دو تا دختر بچه مشکی پوش هم من دیدم اصلا وقتی مطلب شمارو خوندم یه حالی شدم گفتم بهتون بگم اگه پیام من میبینید جواب بدین لطفا

منی که الان دارم اینو براتون تعریف می کنم همین الان هم بدن ضعیفه با داروهای تقویتی خودمو به زور نگه ...

بانوی آرامش اگه پیام منو دیدی جواب بده منم تجربه خیلی نزدیکی به تجربه شما دارم ای کاش بتونم باهات صحبت کنم