2777
2789

بعد کرونا خوردم خیلی روزای بدی بود درست همون زمان خواسگارم رفت پی چت بازی با هرزه ها الان برگشته به التماسم

من خانوم هستم ، بهزاد اسم خواستگارم هست نمیدونم چه تصمیمی بگیرم تو دوراهی انتخاب موندم دعا کنین انتخاب درستی داشته باشم و خوشبخت شم مرسی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوئتیاپین ۲۵،نصفش

جهت خواب گاهی

توپ

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

چن ساله زیر نظر دکتر میخورم

به هرکس یه چی میسازه نمیشه چیزی که بقیه ازش راضی هستنو بخوری شاید برا تو خوب نبود

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
می‌دونی من بخاطر شغلم نباید همچین چیزی تو پرونده پزشکیم باشه دردسر میشه

بنابراین با روانشناس بالینی صحبت کنین و از متد های روان تراپی بهره ببرید تا اگر مشکل روحی هست بتونید کنترل و درمانش کنین 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

داروهای اعصاب جز داروهایی هستش که زیر نظر پزشک باید تجویز بشه وشاید نوع بیماری اونی که برای شما معرفی میکن با شما فرق داشته باش.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
چطوری برگشت چقد باهم بودین

همیشه آویزونمه دیگه یجورایی نمیتونه هم بی خیال من شه هم هرزه ها 

خودش که ۱۲ ساله میخوادم

من خانوم هستم ، بهزاد اسم خواستگارم هست نمیدونم چه تصمیمی بگیرم تو دوراهی انتخاب موندم دعا کنین انتخاب درستی داشته باشم و خوشبخت شم مرسی  
همیشه آویزونمه دیگه یجورایی نمیتونه هم بی خیال من شه هم هرزه ها  خودش که ۱۲ ساله میخوادم

وای مثل من منم شش سال با یکی بودم همش پی خیانت و لاس بازی الان یه ماهه رفته

در انتظار ارامش . .♡️
وای مثل من منم شش سال با یکی بودم همش پی خیانت و لاس بازی الان یه ماهه رفته

برمیگردن بابا اینا ریشه ندارن یه جا بند شن