2777
2789
عنوان

طرفدارای سریالای کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2511 بازدید | 31 پست
دوره فشرده عاشقانه قشنگه . هم جدیده هم رنج سنی زوجش بالای سی هست

مرسی از پیشنهادت من با پیشنهاد شما رفتم دیدم خیلی خوشم اومد و قشنگ بود.

سریال دیگه ای دیدی که قشنگ باشه ممنون میشم معرفی کنید❤️🙏🏻

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسل خورشید 

مشکلی نیست این عشقه 

منو بکش خلاصم کن 

پزشکان 

دکتر چا 

دکتر ایان 

تولد دوباره در خانواده پولدار 

سلول های یومی فصل یک و دو 

وینچنزو 

گل شیطان 

تاریخ آسدال 

وقتی کاملیا شکوفه میدهد

مرسی از پیشنهادت من با پیشنهاد شما رفتم دیدم خیلی خوشم اومد و قشنگ بود. سریال دیگه ای دیدی که قشنگ ...

سریال چینی گل ممنوعه (درام_عاشقانه) ۲۰۲۳ [بی نهایت عاشقانه قشنگی داره ولی غمگینه]

مرسی از پیشنهادت من با پیشنهاد شما رفتم دیدم خیلی خوشم اومد و قشنگ بود. سریال دیگه ای دیدی که قشنگ ...

اگر متاهل هستید این سریالا خیلی خوب و آموزنده اس
همسر آشنا (فانتزی عاشقانه)
بازگشت زوجین (فانتزی عاشقانه)
زوج اورژانسی (عاشقانه_کمدی)
از بخت بد عاشقت شدم( عاشقانه)
دوباره هجده سالگی (فانتزی_عاشقانه )
دنیای متاهلی (درام)
من یک عاشق دارم ( عاشقانه) فقط تعداد قسمتاش زیاده اما عااالیه .
 و اگر از سریال هایی با موضوع غذا خوشتون میاد:
پاستا
تابه عشق
اولی خیییلی قشنگه تلویزیون خودمونم پخش کرد
مینی سریال آهنگ‌ مرگ، موسیقی متن شماره ۱ هم قشنگه اولی درام و غمگین و دومی عاشقانه

سریال چینی گل ممنوعه (درام_عاشقانه) ۲۰۲۳ [بی نهایت عاشقانه قشنگی داره ولی غمگینه]
آجوشی من (درام) ۲۰۱۹ [موضوعش دارکه ولی روی دست این سریال نیومده]
موش (جنایی_معمایی) ۲۰۲۰ [این سریال بی نظیرهههه]
وقتی عشق شکوفا می شود (درام_ عاشقانه) مناسب سی به بالا
بی خانمان (اکشن_معمایی_ درام) فوق العاده خوش ساخت
سقوط بر روی تو ۲۰۱۹ (عاشقانه) این سریال بی نظریههههه
مالیخولیا ۲۰۲۱(عاشقانه) از سریالهای مورد علاقه من. هرچند استقبال چندانی ازش نشد اما من خیلی دوستش داشتم
چون این اولین باره ۲۰۱۶(عاشقانه) بسیار دیالوگ های خوبی داره و مناسب سی به بالا.
دهکده ساحلی چاچاچا ۲۰۲۱ (عاشقانه_کمدی) [خیلی فضای خوبی داره و زوج سریال خیلی خوبن]
خنده در وایکیکی (کمدی)  [به شدت خنده داره و رو دست این کمدی نیومده تا حالا]
در یک روز زیبا پیدایت می کنم (درام، عاشقانه) [خیلی آرامش بخشه]
قرارداد ازدواج (۲۰۱۶) (درام_عاشقانه) غمگینه ولی برای بالای سی سال می تونه جذاب باشه [ با عشق قراردادی ۲۰۲۲ اشتباه نشه چون خیلی مزخرفه]
یک تریوس پشت سرته (جنایی) با وجود جنایی بودن سریال شیرینیه
چیزی در باران ( عاشقانه_درام) (بسیار عاشقانه قشنگی داره و موضوعش برای افراد سی   سی و پنج سال به بالا جذابه)
گونگ شیم زیبا (عاشقانه_کمدی) [خیلی دوستش داشتم و باهاش خیلی خندیدم مخصوصا ۱۰ قسمت اول]
شوکولات (درام_عاشقانه) (غمگینه ولی قشنگه خیلی)
آقای ملکه (تخیلی_کمدی) بد نیست خنده داره. من کلا از تخیلی زیاد خوشم نمیاد . اینو به خاطر کمدی بودنش دیدم
فصل های شکوفه [مدرسه ای_عاشقانه] (خیلی حس و حالش خوبه ولی غمگینه شدید)
جوانان ماه می [درام_عاشقانه] (به شدت غمیگن ولی خوش ساخت و عالی و وقایعش برای سال ۱۹۸۰ هست)
مجله خانه ماهانه [اداری_عاشقانه_کمدی]

ببخشید من هی یادم میاد 😅

چیزی حدود یک درصد  [اینم در مورد ازدواج قراردادیه]

روزی روزگاری در یک شهر کوچک [ داستان جذابی نداره ولی فضاشو من دوست داشتم]

اسمش را عشق بگذار و یادداشت های رهایی من از سریال های خاصی هستند که دیدنش یه کم صبر و حوصله می خواد چون ریتم آرومی دارن.

و چند تا فیلم سینمایی خوب هم هست خواستید ببینید 

پسر گرگ نما ( تخیلی _عاشقانه)

روزهای بهتر (چینی) بی نظیره این سریال.چند بار دیدمش
دختر قرن بیستم
در روز عروسی تو
با هم بودن
انگل(برنده اسکار شد فقط به خاطر همین دیدم وگرنه با روحیه من سازگار نبود)
همیشه
روی موج عشق تنظیم کن
در انتظار باران
عشق پاک (خیلی غمگین)

سریال چینی دوست ندارم کره ای جدید چی نگاه کردی؟

من (بهش بگو عشق) نگاه کردم ولی خوشم نیومد خیلی غمگین بود هر دو کارکتر زن و مرد هم پوکر فیس بودن ، پشیمون شدم از دیدنش.

ولی سریال ( تو ۱۹ زندگی میبینمت) خیلی خیلی عاشقانه فانتزی قشنگی بود خیلی خوشم اومد.

من فقط کره ای میبینم.

اگر متاهل هستید این سریالا خیلی خوب و آموزنده اس همسر آشنا (فانتزی عاشقانه) بازگشت زوجین (فانتزی عاش ...

اره عزیزم متاهلم .

خیلی خیلی ممنون که بهم سریال معرفی کردی خیلی سریال کره ای دوست دارم ۱۰ ساله سریال کره ای میبینم.

توهم اگه کره ای دوست داری.

سلول های یومی ۱ و ۲ ، عاشقانه فانتزی.

بار دیگر ، قشنگه ولی خانوادگی ۱۰۰ قسمت‌.

خواستگاری کاری، کمدی ، عاشقانه.

اغواگر ماهر ، جوانی ، ملودرام ، عاشقانه.

ماهمه مردیم ، مدرسه ای زامبی.

او هرگز نخواهد فهمید،  عاشقانه درام.

زیبایی حقیقی،  عاشقانه کمدی مدرسه ای.

من با یک آنتی فن ازدواج کردم ، کمدی رومانتیک.

پری دریایی با بازی لی مین هو، تخیلی عاشقانه.

لویی پادشاه خرید. طنز عاشقانه.

مرا در خاطرات پیدا کن، رومانتیک،  فانتزی.

سریال w ، لی جون سوک ، تخیلی عاشقانه.

کایروس ، جنایی ، فانتزی عاشقانه.

وقتی تو خواب بودی، جنایی عاشقانه. 

یک گومهیو هم اتاقی منه،عاشقانه،کمدی،فانتزی.

بازی مرکب ، ترسناک،اکشن، دلهره آور.

گل شیطان،  جنایی عاشقانه. 

اتفاقی دیدمت،  معمایی،  عاشقانه.

گابلین ، تخیلی عاشقانه. 

سلام من، کمدی، رومانتیک، فانتزی.

عروس خدای آب ، عاشقانه،  تخیلی،  فانتزی.

ویرانگر برای خدمت گزاری حاضره، فانتزی، درام ، عاشقانه.

هتل دلونا ، ترسناک ، رومانتیک.

افسانه روباه ۹ دم ، ۱ و ۲ ، ژانر اکشن فانتزی عاشقانه.

مشکلی نیست که خوب نباشی، درام عاشقانه.

سقوط روی شونه های تو، ماجراجویی، کمدی ، عاشقانه.

تاریخی بخوای

سلطنت ابدی

شاهزاده ۱۰۰ روزه من

عاشقانه ماه

آقای ملکه

علاقه پادشاه 

کیمیاگر روح

اینا سریال هایی بود که خودم همه رو دیدم چندتا بود که دیده بودم خوشم نیومد اونا رو ننوشتم.

سریال چینی دوست ندارم کره ای جدید چی نگاه کردی؟ من (بهش بگو عشق) نگاه کردم ولی خوشم نیومد خیلی غمگی ...

منم  فیلم و سریال چینی دوست نداشتم اما دو هفته پیش سریال گل ممنوعه و فیلم سینمایی روزهای بهتر رو دیدم. بی نهایت عالی بودن. گل ممنوعه که واقعا عالی بود. فضا و صحنه بی نهایت آرامش بخش بود و عاشقانه بینشون کم نظیر بود. دو قسمتشو ببینی جذبش میشی .

روزهای بهتر در مورد زورگویی در مدارسه که کره زیاد راجع بهش سریال داره اما این یه سر و گردن از همه سریال های کره ای با این موضوع، بالاتره . سریال انتقام از دیگران رو اگه دیده باشی در نورد زورگویی هست اما به شدت ضعیف . ولی این خوبه. بیشتر برای من جنبه انگیزشی داشت.

جدید کره ای عزیزترینم دیدم . خوب بود ولی چون من کلا با تاریخی میانه ام خوب نیست خیلی جذبم نکرد و از طرفی چون فصل دوم داره نصفه تموم شد.

اون فهرست آخری که بهت دادم سریالاش خوبه ولی بعضی هاش توی مایه های اسمش را عشق بگذار هست و شاید خوشت نیاد. اتفاقا این سریال هم جزو پیشنهاداتم بود و دوستش داشتم 😁

اره عزیزم متاهلم . خیلی خیلی ممنون که بهم سریال معرفی کردی خیلی سریال کره ای دوست دارم ۱۰ ساله سریا ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

خیلی هاشو ندیدم حتما می بینم .

منم ۷ ساله کیدرامرم و تقریبا صدتایی سریال دیدم  و احساس می کنم از سال ۲۰۲۱ کره داره یه سمت و سوی دیگه به سریالاش میده و این خوشایند نیست سریالای ۲۰۲۰ به قبل خییلی بهتره. برای همین من خیلی سراغ سریالای جدیدشون نمیرم ‌ مگر اینکه خیلی ازش تعریف بشه. 

منم  فیلم و سریال چینی دوست نداشتم اما دو هفته پیش سریال گل ممنوعه و فیلم سینمایی روزهای بهتر ر ...

مرسی عزیزم پس گل ممنوعه رو نگاه میکنم.

میشه اولین سریال چینیم.

پیشنهادی هات ذخیره کردم که به ترتيب نگاه کنم آخه این که خودت سریال خوب پیدا کنی سخته ولی پیشنهادی دیدنش خیلی حال میده.

دیگه نمیخواد دو ساعت برم کامنت ها رو بخونم که ببینم سریال خوبه یا نه.

ممنون بابت اسم سریال ها.

راستی من متولد ۸۰.

برای همین بیشتر سریال های عاشقانه تخیلی میبینم و برای تنوع وسطش ژانر های دیگه هم میبینم ولی بیشتر تخیلی عاشقانه جذب میشم.

مثلا آقای ملکه خیلی جذبم کرد ولی تو خوشت نیومد.

دوباره ۱۸ سالگی هم دیدم خوب بود اونم ، پدره ۱۸ سالش شد رفت تو مدرسه پیش بچه هاش، همونه دیگ؟

سریال انتقام از دیگران ندیدم. روز های بهتر۲۰۱۶چینی فکر کنم اونم ندیدم. عزیزترینم هم ندیدم.

ممنون بازم.

اخه تو یک شرایطی هستم که باید خودم با سریال سرگرم کنم.

اینو دیدی؟ @mahyam2

آجوشی من ندیدم ولی چون آیو توش بازی میکنه خیلی دوست دارم ببینم.

آیو تو هتل دلونا هم خیلی درخشید و واقعا داستان جالبی داشت. عاشقانه فانتزی کمی هم ترسناک، چون افراد تو هتل طلسم شدن.

از این سریال هایی که گفتی

آقای ملکه ، موش ، چیزی در باران، مجله خانه ماهانه، سقوط بر روی تو ، اینا رو دیدم. سریال چون این اولین زندگیمه رو دیدم قشنگ بود ولی چون این اولین باره رو ندیدم.

[در یک روز زیبا تو رو پیدا میکنم ندیدم ولی بازیگر نقش مرد سوکانگ جون دوست دارم ازش سریال آیا توهم انسانی رو دیدم خوشم اومد. از بازیگر نقش زن پارک مین یونگ هم سریال منشی کیم چشه رو دیدم. اینم که تو گفتی میبینم.]

بقیه سریال هایی که گفتی رو هم ندیدم.