راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام عزیزم متاسفم بابت این اتفاق. میتونید وارد سایت کلینیک فیزیوتراپی سایا شوید و ویدئویی که راجب فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی و مراقبت ها اطلاع پیدا کنید.
فک کنم از معدم، داشتم به داداشم میگفتم حالم خوب نیست و از دیشب اینطوری شدم باز امشب اینطوری، گف از معدته سریع برام چای زنجفیل و عسل درست کرد خوردم بهتر شدم :)
من بعد سکته خفیفی که داشتم برای درمان سکته مغزی پیش دکتر زاهد ملک محمدی رفتم ایشون با علم بالایی که داشتن تونستن منو به درمان کامل برسونن و الان بعد شش ماه خیلی از روزای اول بهترم.
من بابام 9ماه پیش سکته مغزی کرد شوهر شما برای چی اینجوری شدن بگین کجا هستین تا آدرس دکتربهتون بدم
جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)