2821
2789
عنوان

سکته مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 8238 بازدید | 79 پست
فیزیو تراپی  رو ادامه بدید تا اندام هاش بی حرکت نمونه انشااله که زودتر حرکت اندامش برگرده و چون ...

انشاالله ولی 9ماه گذشته دیگه نمیدونم برمیگرده یان

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پروفسور سمیعی میگف تو بیست وچهارساعت اول سکته فوری زالو درمانی بکنه کسی زود بیمار سرپا میشه دنبال هی ...

الان 9ماه گذشته متاسفانه 24ساعت اول اصلا نمیدونستیم چه اتفاقی افتاده

اسم امپول چیه؟فکر نکنم زده باشن

والا اسمشو نمیدونم

پدرم سه سال قبل سکته خفیف مغزی داشتن، و حافظشون ضعیف شده بود مثلا نمیدونست چندتا بچه داره، پاشو نمیتونست بالا بیاره، لبش یه مقدار کج شده بود

حدود دوهفته بعد از سکته رفتن یه شب بیمارستان بستری شدن، و امپول زدن تا از لخته شدن مجدد جلوگیری کنه

بعد اون امپول دیگه مشکل حافظه حل شد،

قرق انعقاد خون هم داشتن، اما علاوه بر قرص یه امپول هم هست 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اگه همون اولین روز سکته زالو درمانی میکردین اصلا بدنش اونجوری نمیشد زود خوب میشد حیف که هیشکی نمیدون ...

اره واقعا اطلاعات در این زمینه خیلی کمه حتی اگه امپول ضد لخته زودتر میزدن اینجوری نمیشد

الان 9ماه گذشته متاسفانه 24ساعت اول اصلا نمیدونستیم چه اتفاقی افتاده

اره ...خداپتاهتون باشه....میگم بازم اینو امتحان کنین شاید تاثیری داشت از اونا که این کار رو میکنن بپرسین راهنماییتون میکنن تو نت بزن زالو درمانی در کرمان براتون میاره زنگ بزن بپرس بگو شرایط وزمان سکته شوهرتونو

اره ...خداپتاهتون باشه....میگم بازم اینو امتحان کنین شاید تاثیری داشت از اونا که این کار رو میکنن بپ ...

پرسیدم یه طب سنتی گفتن انجام میدن ولی خودم میترسم میگم شاید ضرر داشته باشه

من کرمان هستم برای همسرمم امروز دقیقا 9ماه میشه پدرتون الان چطوره

قدرت تکلمش ازدست داده طرف راستش کلا فلج شده الان بهتر شده الحمدالله راه می‌ره ولی کم کم ما فیزیوتراپی 3ماه بردیمش ببین تا میتونی بهش گرمیجات بده خیلی خوبه اصلا سردی نده فکر کردم شیراز هستی آدرس یه دکتر بهت بدم عالیه ببین شوهرت نیازی عمل داره 

من بابام دکتر گف چونک درصد گرفتگی گردنش زیاد هست نمیشه عملش کنی شوهرت گف چی

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
حتما جلسات فیزیوتراپی رو کامل انجام بدین شوهرخالم بدنش لمس شده بود اونقدر خالم کمکش کرد، فیزیوتراپ ...

برای همسرمم اول سمت چپ کامل بیحرکت بود الان بهتر شده دستش فقط حرکت نداره چه مدت فیزیوتراپی رفتن؟

اسم دکترشون چی بود

چون کارهای پدرمو داداشم انجام دادن من اسم دکترشون تو خاطرم نیست، بابل بستری شدن

حتما ببشتر پیگیر همسرت باش، جووونه حیفه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز