2821
2789
عنوان

سکته مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 8223 بازدید | 79 پست
خداشفای عاجل و کامل بده انشاءالله  نگران نباش، فیزیوتراپی ببرش به دکترش بگو جلسات زیاد بنویسه ...

ممنونم فعلا از لحاظ غذایی واینا کم چرب وکم نمک وجوجه محلی بهش میدیم میترسم دیگه حرکت نکنه الان بیست وسه وهار جلسه رفته پاشو فقط بالا میاره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
فیزیوتراپی رو ادامه بدید و حرفای فیزیوتراپ رو گوش بدید احتمالا برای خونه هم تمرین دادن اونا رو انجام ...

فعلا که داریم میبریم پناه برخدا تا جایی که راه بیفته میترسم همینجور نمونه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روزانه یساعت فیزیوتراپی میبرن و‌ورزشم انجام میده ولی پیشرفتش خیلی کمه

خودش هم باید خیلی کار کنه تلاش کنه دست و پاشو تکان بده نباید زیاد بخوابه 

دکتر بابای من میگفت خوب شدنش مویی هست خیلی طول میکشه ولی نباید خسته بشیم

ممنونم فعلا از لحاظ غذایی واینا کم چرب وکم نمک وجوجه محلی بهش میدیم میترسم دیگه حرکت نکنه الان بیست ...

صبور باش خوب میشه اما مدت زمان نقاهتش طولانیه، با فیزیوتراپش مشورت کن یه سری تمرین و ورزش تو خونه بهتون بده که اونا هم باهاش کار کنی زودتر سرپا بشه

خودش هم باید خیلی کار کنه تلاش کنه دست و پاشو تکان بده نباید زیاد بخوابه  دکتر بابای من میگفت ...

باباتون سکته کرده بودن؟الان چطوره

آره الان هفت ساله زمین گیره  چون اولاش نه ما میدونستیم چیکار کنیم نه کسی رو داشتیم راهنمایی کن ...

چه بد انشاالله که خدا شفاش بده من از همین میترسم 

2823
2791
2779
2792