2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مثلا چی میگن ؟ دختر عموم بارداره مبگه چندروز پیش رفتم پیش دکترم سونو گفت یه خانمی اومده بود شبیه ای ...

من یه دختر دارم خودم قلبا همیشه دلم میخواست چون دختر دارم دخترم خواهردار بشه ولی میگفتم پسر باشه دهن همه بسته میشه ولی اطرافیان از دیروز ک فهمیدن دومی هم دختره هی میگن بازم دختر شد ک دیگ بچه نیار تو ک پسردار نمیشی یا میگن تو ک دختر داشتی چرا بازم دختر

همسرمم تحت تأثیر حرفای اینا میگه دلم میخواست پسر هم داشته باشم..

تیکه تیکه از قلبم داره له میشه و بازم دارم سعی میکنم سکوت کنم 

من یه دختر دارم خودم قلبا همیشه دلم میخواست چون دختر دارم دخترم خواهردار بشه ولی میگفتم پسر باشه دهن ...

بگو به شما چه ربطی داره شاید دلم بخواد ده تا دختر بیارم یه بار جوابشونو بدی دیگه حرف مفت نمیزنن بعدم دختر وپسر بودن دست مرد نه زن

بگو به شما چه ربطی داره شاید دلم بخواد ده تا دختر بیارم یه بار جوابشونو بدی دیگه حرف مفت نمیزنن بعدم ...

کاش لااقل به این درک میرسیدن زخم زبون نزنن

یادمه موقعی ک دختر اولمو باردار بودم یکی اومد بهم‌گفت تو دختر میاری منتظر پسر نباش ولی مامان من پسر میاره

منم در جوابش گفتم باور میکنی آرزومه دختر دار بشم تا دنیامو ب پاش بریزم من اولویتم برای بچه اول اینه ک دختر باشه بعد اومد بهم گفت حالا اینو داری میگی چون پسر نمیاری

وگرنه خدا شاهده من داشتم حرف دلمو میزدم و وانمود الکی نمیکردم ولی اینجوری با حرفش سوختم..

کاش لااقل به این درک میرسیدن زخم زبون نزنن یادمه موقعی ک دختر اولمو باردار بودم یکی اومد بهم‌گفت تو ...

ولشون کن یه جوری رفتارکن اونا بسوزن نه که خودت ناراحت بشی از اطرافیان هم هرکس ناراحتت کرد جوابشو بده یاد بگیره درست حرف بزنه مگه خرجتو میدن که نظر بدن بعدم دخترت به دنیا بیاد شوهرت عاشقش میشه چون دختر عمه منم دختر سومیشو میخواس بیاره شوهرش خیلی دلشو شکست ولی الان شوهره میگه خوبه اینم دختر شد با دنیا عوضش نمیکنه دختر برکت زندگی و درآینده عصای دست پدر مادر از این فکرا نکنو در آرامش بارداریتو بگذرون خدا خودش هرچی صلاح بدون میده به زورم آدم پسر بخواد بعدا همون پسره پدر آدمو در میاره و خود پدر مادر میگن کاش اینم دختر بود دیدم که میگم کسایی بودن یه پسر دارن با سه تا دختر آرزو میکنن کاش همون پسره هم دختر بود

ولشون کن یه جوری رفتارکن اونا بسوزن نه که خودت ناراحت بشی از اطرافیان هم هرکس ناراحتت کرد جوابشو بده ...

ممنونم از اینهمه دلگرمی و حرفای قشنگت

منم خودم دیدم ولی بعضیا تو همون جهالت خودشون موندن

من شکرگزارم از اینکه دخترام سالمن امیدوارم برسه روزی ک ب جایی برسن ک همه حسرت بخورن 

امیدوارم زنده باشم تا اونموقع و اون روز رو ببینم 

ممنونم از اینهمه دلگرمی و حرفای قشنگت منم خودم دیدم ولی بعضیا تو همون جهالت خودشون موندن من شکرگزا ...

آره بابا مهم خودتو زندگی خودته بقیه ارزشی ندارن برای خودت و دل خودت زندگی کن و شاد باش بزار اونا حسرت بخورن انشالله دخترت به دنیا میادو آینده خوبی رو برا جفتشون رقم میزنین 😍😍😍😍

من یه دختر دارم خودم قلبا همیشه دلم میخواست چون دختر دارم دخترم خواهردار بشه ولی میگفتم پسر باشه دهن ...

ب شوهرت بگو خدا هرکسوداسداشته‌ باشه‌ بهش دختر میده‌ ب حرفای دیگرانم‌ گوش نده‌ 

مممممم