2777
2789
ممنون یه دختردارم دلم میخواس پسرباشه ولی راضیم به رضای خدا

شایدم پسر باشه عزیزم شکل جمجمه و ستون فقرات فقط ۶۰ درصد امکان درست بودن داره... وگرنه همین دکتر بهت میگفت جنسیتو

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی عزیزم خداحفظش کنه 

ممنونم ازت 

اگ برات مقدور بود دعا کن شوهرم با این مسئله کنار بیاد

دیشب تا حالا اطرافیان خیلی حرف و طعنه زدن بهم دیگ  نمیتونم تحمل کنم همسرمم چنین رفتاری داشته باشه..

ان شاءالله اولادت اول صالح  و سالم باشه غمش رو نبینی بعد هم پسر باشه

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

ممنونم ازت  اگ برات مقدور بود دعا کن شوهرم با این مسئله کنار بیاد دیشب تا حالا اطرافیان خیلی ...

مثلا چی میگن ؟

دختر عموم بارداره مبگه چندروز پیش رفتم پیش دکترم سونو گفت یه خانمی اومده بود شبیه این ترکمنها یا سرابی ها بود هی میگفت پسر میخام گفت رفت داخل سونو گرافی هی گفت به دکتر جنسیتش دکترم گفت چرا اینقدر جنسیت برات مهمه وگفته بهش شوهرت حساسه اونم زده زیرگریه دکتر هم گفته چرا گریه میکنی بچه چندمته اینم گفته اول یعنی گفت هنگ کردم وقتی شنیدم مگه آخه فرقیم داره یا جنسیت دست زنه اینا که اینجورین هزینه کنن زناشون رو ببرن ای وی اف برای تعیین جنسیت 

خدایا شکرت