2777
2789

بیسکویت مادر دورس کن ولی با شیرخشک ن با شیر پاستوریزه یا اب، چون شیرخشک تمام املاح و ویتامین ارو داره و مطمئنه، من گاهی ام نون میدم دستش میخوره، الان 7ماه و دوهفته اس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام از یکی قاشق با وعده های بیشتر شروع کن و آروم آروم به یه پیاله کوچیک برسون .

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستی،ممنون  خدایا دیگه کم آوردم همه جا فقط چشمم دنبال بچه هاس...به دادم برس جز تو کسیو ندارم

چقدر سخت میگیری هرچقد که میل داره بهش بده ولی اولش آبکی تر و رقیق تر درست کن روی کارت واکسن ها که نوشته از دو قاشق مربا خوری شروع کنی و کم کم با میل بچه برسونیش به نصف لیوان 

ولی من از اول هرچقد بچم میل داشت دادم بهش پشتش هم آب قند

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

فرنی و جریره بادوم برای شروع خوبن ،و فرنی اگه با شیر مادر باشه که عالیه

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستی،ممنون  خدایا دیگه کم آوردم همه جا فقط چشمم دنبال بچه هاس...به دادم برس جز تو کسیو ندارم
بیسکویت مادر دورس کن ولی با شیرخشک ن با شیر پاستوریزه یا اب، چون شیرخشک تمام املاح و ویتامین ارو دار ...

با شیر خودت هم میتونی قاطی کنی سرلاک هم بهتره از بیسکوییت

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"