2777
2789
عنوان

دیروز یکی بهم گفت کارگر دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اونقدر جاهای مختلف از ۱۹ سالگی کار کردم یا بهم نظر جنسی داشتن یا غرورمو خورد میکردن جای آخر توی ۲۴ سالگی کار رو ول کردم زنگ زدم برای حقوقم بهمن ماه گفت نترس یه جوری میدم به لباس عیدت برسه  دیگه بعد اون قسم خوردم کارگر یا کارمند کسی نباشم حتی اگه برم گدایی یا تن فروشی یا ساقی مواد بشم   آدم خودت باش هر شغلی میخواد باشه .

منم چندروز پیش رفتم نظافت خانگی وقتی خواستم واردخونه بشم صاحب خونه چندبارمیگفت پاهات بشور لباسات تمی ...

همون موقع برمیگشتی میگفتی خودت الان کثیفی هاتو تمیزکنن 

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

چندسال کار کردی عزیزم 

4 سال تو خط بودم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

🥺🥺 ان شالله یه کار خوب پیدا کنی

الآن وضعم خوب شده نیاز به کار ندارم اون حرفو توی ۲۴ سالگیم زد الآن ۳۷ سالمه  شاید اگه متلک اون نبود هنوز کارمند با حقوق ۵۸۰۰ اداره کار بودم  عدو سبب خیر شود اگر خدا بخواهد

با عصبانیت و‌لحن بد گفت 

به دل نگیر تو خط تولید اینقدر میشورنت میذارنت کنار هااااا این چیزا تقریبا هفته ای یه بار رخ میده اصلا به دل نگیر تو زندگی شرایط سخت زیاده ولی همین سختیا زندگیتو راحت میکنن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم ۳ سالو نیم منم خیلی کارا کردم با حقوقم کارش سخت بود ولی خب خیلی مشکلاتو باهاش جمع کردم 

اره خداروشکر منم از این چیزا و حرفا زیاد شنیدم به خصوص تو یه شرکتی که اونجا بودم هنوز یادش میوفتم میگم من چرا اونجارو تحمل کردم ولی حقیقتا حقوقش و مزایاش و بیمه داشتنم  هنوزم به دردم خورده و کلی از ادمایی که اطرافم میبینم جلوترم