2777
2789
عنوان

دیروز یکی بهم گفت کارگر دلم شکست

2342 بازدید | 40 پست

من داشنجوی یکی از رشته های پیراپزشکیم ولی بخاطر خرجم مجبورم الانم ک ایام عیده کار کنم یجایی با زبون روزه  

بعد قرار بود یکی بیاد 40 کیلو ازمون بخره قیمتی ک صاحب کارم ب اون داده بود 60 بود ب ما گفت ن کیلویی 65 بدین اخر سر گفت بهش صد تومن تخفیف بدین 

اقاهه کارمند یکی از ادارات هم بود اومد گفت حالا قیمت چقد گفتم ب ما 65 گفته اون گفت ن الان زنگ میزنم 60 گفته

منم زنگ زدم گفت اره 60

دیگه بهم گفت تو کارگری هستی چرا دخالت میکنی اصلا تو عددی نیستی منم قفل کرده بودم 

من پدر و برادر ندارم خرجمو بدن مجبورم کار کنم ولی از خدا میخوام به همین ماه عزیزش طوری خار و ذلیلش کنه که دل همه ب حااش بسوزه 

ب زور جلوی اشکامو گرفته بودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بی شعور😑

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

منم چندروز پیش رفتم نظافت خانگی وقتی خواستم واردخونه بشم صاحب خونه چندبارمیگفت پاهات بشور لباسات تمیزکن بدون دستکش دست به چیزا نزنی😔 ایقد دلم شکست فقط گفتم برباعث بانیش لعنت که مجبورم شدم نظافت خانگی انجام بدم

عزیزم اصلا ناراحت نباش بابا کارگری که بد نیست 

من افتخار میکنم با لیسانس و رتبه برتر دانشگاه کارگر خط تولید بودم از خیلی از هم سنام هم الان بهتر زندگی کردم هم به مادر پدرم کمک کردم هم جهازمو خودم خریدم هم سرم بلنده و به شوهرمم کمک کردم 

اصلا از افتخاراتمه که چند سال تو خط بودم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والا عزیزم عرضه ای که تو داری، خیلیا ندارن. تحصیلی که تو میکنی خیلیا آرزوشو دارن. ناموس پاکی که تو داری و برای حفظش تن به هر کاری ندادی ، متاسفانه تعداد قابل توجهی ندارنش.

چرا باید خودتو ناراحت کنی؟ اونا تاوان حرفا و عمل زشتشونو میدن ، اینا همه ثبت میشه. 

اما در نهایت این تویی که رشد میکنی و به سلامت به ساحل ارامش زندگیت می‌رسی. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...