2777
2789

راستش خودمم از چص ناله متنفرم نمیدونم چرا دو سه روزه اینجوری شدم

افسردگی دارم حالت تهوع دارم بغض تو گلوم گیر کرده هر کاری میکنم گریم نمیگیره بهتر شم دستام میلرزن...میخام پاشم درس بخونم همش میگم نمیتونم تموم نمیشع

هی دارم سعی میکنم خودمو از این مشکل بکشم بیرون ، رفتم خرید بازم خوب نشدم بدتر شدم توی جمع قرار گرفتم

سفر هم رفتم کاری درست نشد نمیدونم چیکار کنم...

تهی از هر حسی:)    Alir3za#

از کجا ریشه میگیره از چیزی ناراحت شدی؟؟همیشه همینطوری یا الان سرموضوع خاصی اینطور شدی؟؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

چرا عزیزم

چی شد انقدر جمع شد یهو

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم داغونم این روزا...فرقم باتواینه من همش بغض و اشک دارم نمیتونم جلوشوبگیرم

دیروز رفتیم کافه رفتیم پیتزایی مثلا حالم بهترشه..باگریه میخوردم!

گه تو همچی دوستم :)

کاش میشد ما داغونا یه قراربذاریم همو بغل کنیم اونقد گریه کنیم تا خالی شیم

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
از کجا ریشه میگیره از چیزی ناراحت شدی؟؟همیشه همینطوری یا الان سرموضوع خاصی اینطور شدی؟؟

راستش جو خانوادمون متشنجه...

استرس درسام...

نمیدونم چرا اینجوری شدم

فقد فکر میکنم خیلی 

برو بیرون شهر تا میتونی جیغ بکش اگر دسترسی به استخر داری اونم خیلی خوبه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
مشکل ک زیاد دارم... قابل شمارش نیس... اما بخام کلی و مهماشو بگم  خانوادم ، درسام ، فکر و خیال ...

با شماور حرف نمیزنی عزیزجان؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
منم داغونم این روزا...فرقم باتواینه من همش بغض و اشک دارم نمیتونم جلوشوبگیرم دیروز رفتیم کافه رفتیم ...

اخ من دقیقن همینجوری بودم ، رفتم مسافرت کل سفر گریع کردم ، حرف میزدن باهام گریع میکردم ، غذا میخوردم گریع میکردم ، فیلمای بچگیمو تو لپ تاب گذاشتن تا دیدم گریم گرف ابروم رف 

اخ من دقیقن همینجوری بودم ، رفتم مسافرت کل سفر گریع کردم ، حرف میزدن باهام گریع میکردم ، غذا میخوردم ...

میفهممت💔

حتی دارم حرفای عادی میزنم یهو وسطش بغضم میگیره بقیشوباگریه میگم

کاش یاتموم بشه یاتموم بشیم

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
اتفاقا خانوادمو راضی کردم شماره هاشونم گرفتم ، اما اگ برم تعریف کنم حالم بد میشع دیگ فقط گریع میکنم

چه ایرادی داره گریه کنی عزیزم؟حتما برو پیش مشاور و بدون ممکنه جلساتت متعدد باشن

گریه کردن نشونه سلامت روان ادمهاست

میفهممت💔 حتی دارم حرفای عادی میزنم یهو وسطش بغضم میگیره بقیشوباگریه میگم کاش یاتموم بشه یاتموم بش ...

دقیقن . اما اخه من نمیخام بمیرم میخام همع چی درست شع