2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

199 بازدید | 10 پست

سلام.من دیشب خواب دیدم از طرف یک شهیدی یک عقیق سرخ بهم هدیه داده شد از دست خودش بهم داد.

ضمنا من مجرد هستم

یک بار دیگه هم سال پیش همچین خوابی رو دیدم یک اقایی میانسال با لباس نظامی یک عقیق سبز به من دادن که روش نوشته بود یا علی بن موسی الرضا..

خوابتون خیلی خیره و مبارک 

تعبیرش انشالله ازدواج با یک مرد با ایمان و صالح هست

انگشتر عقیق خیلی عالیه اونم از دست شهید 

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب امام رضاتوسل شوو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خوابتون خیلی خیره و مبارک  تعبیرش انشالله ازدواج با یک مرد با ایمان و صالح هست انگشتر عقیق خی ...

سلام روزه نمازاتون قبول باشه:)

شاید باورش سخت باشه ولی چند روز گذشت ازون ماجرا دوباره شهید با خانمشون رو خواب دیدم که با خنده دارن ماجرای عروسی شون رو واسه من تعریف میکنن منم با خوش رویی گوش میدادم که بعد یهو خانمشون یه چمدون نشون دادن بهم درشو باز کردن و من یه لباس عروس دیدم که میگفتن لباس عروسی خودشونه و منم نگاش کردم و از خواب بیدار شدم🥲💔(چون از شهدای دفاع مقدس هستن تبعا لباس عروسی هم قدیمی بود و زیبا)

لازم به ذکره اصلا هیچ فکری شبش نکردم 

سلام روزه نمازاتون قبول باشه:) شاید باورش سخت باشه ولی چند روز گذشت ازون ماجرا دوباره شهید با خانمش ...

سلام عزیزم ممنون نماز روزه های شما هم قبول

خوابت خیلی مبارکه خیره صد درصد تعبیر داره انشالله فکر کنم تعبیرش حاجت روایی باشه و ازدواج موفق با مرد اصیل خوب و با ایمان انشالله.

سلام عزیزم ممنون نماز روزه های شما هم قبول خوابت خیلی مبارکه خیره صد درصد تعبیر داره انشالله فکر کن ...

ان شاءالله عاقبت بخیر باشی عزیزم خیلی حس خوبی گرفتم از پیامت😘❤

ان شاءالله عاقبت بخیر باشی عزیزم خیلی حس خوبی گرفتم از پیامت😘❤

خواهش میکنم عزیزم 😍

انشالله خوابت به زودی تعبیر بشه با کلی اتفاقای خوب💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚