2821
2789
عنوان

هعی 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 30 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط خودت میتونی خودتو نجات بدی منتظر کسی نباش

آدم باید تو زندگیش یکی داشته خودشو خالی درد دل کنه درکش کنند هعی

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

دکترن 16 آخه وقتی هم حرف میزنم اصلا اهمیت بهم نمیدن میگن بعد حرف می‌زنیم حالا برو فعلا

منم پزشکی می خونم ولی واقعا درک نمی کنم که چرا بعضی از دکترا اینطورین همش کار کار حتی بعضی هاشون تا ساعت ۲ شب هم مطب می مونن 

APOBANGPO💜💜
اره مامانم دکترن بعدش ک تعطیل میشه می‌ره با رفیقاش بیرون تا 12 شب برمیگردن به فکر خوشگذرانی خودشونن ...

خب اسی بیا سنجاق تو خونه برای خودت سرگرم شو درسات رو بخون ، آهنگ گوش کن ، آشپزی کن ، یه هنر یاد بگیر، اصن بگیر بخواب راه زیاده بخدا یا یه کلاس تفریحی مثل گیتاری ، ورزشی چیزی ثبت نام کن بشین فیلم ببین ، اونا که وظیفشون رو درست انجام ندادن تو به خودت لطف کن تو در حق خودت محبت کن دوست پسرا و رلا و اینام اسی موندنی نیستن همشون میرن پی یه دختر دیگه ول کن این چندش بازی ها رو زندگیتو کن دنیا دو روزه نمیخوای که یه روز حسرت پدر ومادر خوب بخوری و یه روز دیگشم حسرت دوست پسر ول کن کیف کن اسی برو بیرون خرید تفریح پاساژ🤗🙃🙂 

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

منم پزشکی می خونم ولی واقعا درک نمی کنم که چرا بعضی از دکترا اینطورین همش کار کار حتی بعضی هاشون تا ...

🥺💔

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

فک و فامیل دخترخاله مادربزرگ کسیو نداری؟

دارم ولی خو بیشتراشون تو شهر دیگه هستن یا دو ساعت باهامون فاصله دارن

خب اسی بیا سنجاق تو خونه برای خودت سرگرم شو درسات رو بخون ، آهنگ گوش کن ، آشپزی کن ، یه هنر یاد بگیر ...

🥺🙂 اره خیلی چیزا میشه ولی من فقط دنبال یکی ک کنارم باشه هعی بهم محبت کنه وقتی که تب دارم مریضم نگران باش

🥺🙂 اره خیلی چیزا میشه ولی من فقط دنبال یکی ک کنارم باشه هعی بهم محبت کنه وقتی که تب دارم مریضم نگر ...

حق داری همه نیاز دارن خب نمیشه از مامانت بخوای برات بیشتر وقت بزاره ولی در هر صورت خودت همدم خودت باش

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

حق داری همه نیاز دارن خب نمیشه از مامانت بخوای برات بیشتر وقت بزاره ولی در هر صورت خودت همدم خودت با ...

مامانم میگم هزار دفعه گفت برو بعد حرف می‌زنیم