2821
2789
عنوان

هعی 🥺😭

202 بازدید | 30 پست

هیچکس ندارم که آرومم کنه مامان بابام صبح تا شب سرکار ن اصلا درکم نمیکنن خدمم تک فرزند م هیچکس ندارم یک سره باید تو خونه تنها باشم 

اونا بیرون شام میخورن میان تو اتاقاشون منم ک اصلا اهمیت نمیدن از وقتی با طاها دوست پسرم کات کردم همش گریه فکر خودکشی از این چرت پرتا میاد تو سرم سعی میکنم خودمو سرگرم کنم کتاب بخونم بیرون برم ولی تنهایی بیرون اصلا بدرد نمیخوره اصلا نمی‌تونم هیچ رفیقی پیدا کنم پایه باشه چقدر دیه بمونم اونا تا 12 شب سرکار ن

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان که عیده  مگه شغلشون چیه ؟ دکترن؟ کارمند بانکن؟

اره مامانم دکترن بعدش ک تعطیل میشه می‌ره با رفیقاش بیرون تا 12 شب برمیگردن به فکر خوشگذرانی خودشونن میرن مثلا تولد هم کاراشون یا بعد کار میرن کافه 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

باهاشون صحبت کن شغلشون چیه؟چند سالته؟

دکترن 16

آخه وقتی هم حرف میزنم اصلا اهمیت بهم نمیدن میگن بعد حرف می‌زنیم حالا برو فعلا

درسته اونا به وظیفه پدر و مادریشون عمل نکردن ولی در کل نباید از آدما انتظار و توقع داشته باشی حالتو ...

مثلاً برای خودم بافتنی میکنم ولی بعد دیگه خسته می‌شم برا خودم کتاب میخونم خسته میشم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز