2821
2789
عنوان

دل شکسته

180 بازدید | 19 پست

سلام  بچها پن یه خواستگار برام اومد پسره با مدر مادرش اونون خیلی خوشحال. منو پسر رفتیم باهم  حرف زدیم شرایطش رو گفت منم شرایط رو گفتم  من معلمم اون فعلا هیچ مسافر کشی میکنه بد منم گفتم مسافر کشی خوبه ولی ب شغل ثابتی نمیشه  و گفتم برام سخته تو روستا زندگی کنم اونم گفت هرجا کارمون باشه خلاصه  خونوادش خیلی دلشون بود رفتن بد سه ساعت زنگ زدن شماره من خواستن  ما گفتیم تا بد.   بد ما تحقیق کردیم جواب مثبت دادیم اونا گفتن پسره گفته  ب درد هم نمیخوریم.  بخاطر شرایطی ک من گفتم قبول نکردن. الان پشیمونم ب پسره پیام دادم اما اصلا درست جواب نداد. گفت  من شرایط ندارم   خونوا م ب زور میگن باید زن بگیری   منم گفتم هرچی باشه قبول میکنم.  ولی جواب نداد 

چن سالته ک خودتو برا پسر کوچیک میکنی؟

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالته ک خودتو برا پسر کوچیک میکنی؟

۲۳ سالمه من فکر کردم شاید ب خاطر حرف های من بوده بهش پیام دادم اما درست جواب نداد گفت فکر کردم دیدم شرایط ندارم منم گفتم هرچی باشه قبول میکنم بد معذرت خواهی کرد. آخه نمیدونم دلیلش چیه ک جواب پیام هم نمیده

اسی ول کن توروخدا تو یه تحصیل کرده ای معلمی کلی موقعیت خوب پیش میاد برات مخم سوت کشید با چیش میخوای کنار بیای 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
دلم خیلی گرفته آخه اولش خیلی خوش حال بودن خونوادش.  میخوام بدونم دلیلش این پسر چی بوده

قصد ازدواج نداشته بخاطر دل مامانش اومده برای چیته همچین خونواده ایو بزار خواستگار هم سطح با کمالته خودت بیاد برات بختتو با دست خودت خراب نکن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز