2821
2789
عنوان

دل شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 19 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔

ناراحتی نداره😐ببخش رک صحبت میکنم.. .فکر کردی خونه شوهر چه خبره همش سختی اگه پول کم داشته باشی ...خانواده شوهر وخیلی چیزای دیگه فکر کردی مسافرکشی می‌تونه آینده زندگیتون و تامین کنه اگه پدرمادرشم کمک کنن باز سایه اونا بالاسرتونه همش دخالت میکنن همه چی با اجازه اونا باشه غذا با اجازه اوناباید بخوری اگه هم خوب باشن باید تا آخر کلفتی کنی  حیف نیست بخاطر یه پسر😑

ناراحتی نداره😐ببخش رک صحبت میکنند .فکر کردی خونه شوهر چه خبره همش سختی اگه پول کم داشته باشی خانواد ...

خیلی دوست داشتم ازدواج کنم بخاطر همین یه سریال چیزا رو نادیده گرفتم خونوادم منو ب غریبه نمیدن اما این نزدیک بود قبول کردن بخاطر این پافشاری میکنم 

خیلی دوست داشتم ازدواج کنم بخاطر همین یه سریال چیزا رو نادیده گرفتم خونوادم منو ب غریبه نمیدن اما ای ...

وقتی قسمت بشه دهنه همه بسته میشه یهو میبینی سر سفره عقدی .عجله نکن توکه دستت توجیب خودته ...عجله نکن همه چی درست میشه

2823
2791
2779
2792