2777
2789

میدونی بالاترین شکل شجاعت تو روانشناسی چیه؟؟؟

زندگی کردن با همه ی خوبیها و بدی ها.

مردن که خیلی آسونه، من اسمشو فرار میذارم. انگاری ادم عرضه وایسادن جلو بدبختیاشو نداره، یا نمیخواد یه ذره تحمل و صبرشو بالا ببره. 

خدایی چقدر انرژی هدر میدی به اینچیزا فکر میکنی؟ بذارش رو چهار تا فکر مثبت و راه حل. فکر‌ کردی زندگیای بقیه بلبل توش آواز میخونه؟ نه والا بیشتر مردم مشکل دارن. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوندم

شما روح‌ت خسته است، خودت رو هم کشتی و خلاص کردی، جسم‌ت فقط میره زیر خاک، با روح‌ت که همچنان در حال آسیب و اذیته میخوای چیکار کنی؟

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
فقط میخام یکم حساب کار دستشون بیاد اگه راهشو میدونی بگو

حساب کار با جونت ؟

قمار میکنی ب شرط جونت ؟

احمقی ناراحت نشو از حرفم دارم وافعیتتو بهت میگم اونی که نفهمه حتی اگه بمیری هم بازم نخواهد فهمید پس نکن سعی کن بجای پسرفت پیشرفت کنی خودتو قوی کنی 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
حساب کار با جونت ؟ قمار میکنی ب شرط جونت ؟ احمقی ناراحت نشو از حرفم دارم وافعیتتو بهت میگم اونی که ...

وقتی مانع برای پیشرفت میشن چی اینقدر درد وزجرکشیدم که این خودکشی هم روش

فقط میخام یکم حساب کار دستشون بیاد اگه راهشو میدونی بگو

یکی ازدوستای منم برای همین حساب کاردست خانوادش اومدن اینکارو کرد اما راهی ک رفت برگشت نداشت و الان سه چهارسال ازفوتش میگذره لطفا چنین اشتباهی نکن

وقتی مانع برای پیشرفت میشن چی اینقدر درد وزجرکشیدم که این خودکشی هم روش

هنوز مونده 

ببین از ۱۴سالگیم درد و عذاب میکشم 

دوسال بیمارستان روانی بستری بودم 

سه بار خودکشی داشتم 

اخرشم خودمو خودم 

چیشد ؟کی ضرر کرد ؟اونا یا من ؟اونی ک این بین اسیب دید فقط من بودم پس همونطور ک گفتم این فکرارو بنداز برن 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎