شاید باروت نشه اصلااهنگ غمگین ندارم ولی خوب تا حالا همش ازرو الکی خندیم ۱۸ سال الکی خندیم باقیشم الک ...
همینم خوبه مگه بقیه از ما بهترن ؟
نه فقط بلدن خودشونو قوی نشون بدن
/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
اگردیگران بدی میکنن معنیش این نیست که تومستحق اون بدی هاهستی، بگردببین چجوری میشه درستش کرد، بنطرم مظکلتوبنویس شتیدبتونیم راه حل بدیم، ولی توجه داسته باش که همه ازروی احساسشون نطرمیدن، بهترین و منطقی ترین نظرروقبول کن و بایک مشاورصحبت کن
با زمان!آره زمان خودش میکشتت هیییچ کاری نکن تماشا کن فقط بعدش میبینی که گذر زمان چطور میکششت و ازت یه مرده متحرک میسازه ولی خوبیش اینه که یه جایی به بعد دیگه هییییچی برات مهم نیس هییییییچی
عضو تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
عزیزم خودکشی تو این زمانه خز شده اگه خیلی مردی زندگی کن 😅شوخی کردم خودکشی نکنی عروس عمم از کما بیرون آمده بود میگفت برزخ دیده بود نمیتونم بگم چی دیده بود