2777
2789
عنوان

سردرد میگرن

7113 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها من هرروز و هرلحظه سردرد دارم دکترمغزواعصاب رفتم ام ای آر و نوارمغز ودوتا آزمایش دیگه دادم که گفت میگرن شدیده و دارو دادکه بسکه عوارض داشتن نخوردم.الان ازدرد دارم اسنپ میگیرم برم درمانگاه معمولا دگزا وکترولاک میزنم چندروزی آرومم .چی کارکنم؟واقعا درمونده شدم آخه یکی میگه بوتاکس یکی طب سنتی یکی طب سوزنی....من دارم میمبرم واقعا درمونده شدم 

پرهیز غذایی 

منم مثل شما میگرن دارم 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشابه 

پیاز 

پنیر محلی 

پرتقال 

نارنگی 

نخور تخمه نخور 

اها گوشی زیاد نگیر دستت 

اگه مثل من ب بو حساسی از عطرای خنک استفاده کن البته استفاده نکنی خیلی بهتره 

وقتیم ک شروع شد تانرم زیر سرم خوب نمیشم 

تو حالت دراز کشیده زیاد روی یه قسمت نباش 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

منم میگرن دارم

میگن سینوزیت و ضعف عضلانی تو ناحیه ی کتف و گردن خیلی تاثیر میذاره رو شروع دردش. اگه مشکل سینوزیت و یا ضعف عضلانی ک گفتمو داری بهتره اونارم رفع کنی تا میگرنت هم بهتر شه

منم میگرن دارم

داروی سیبلیوم رو هرروز و مگنیفورت رو روزای عادت ماهیانه میخوردم و میگرنم به ماهی 5 بار رسیده بود، عوارض خاصی نداشتن جز اینکه یه کم باعث چاقی میشن، البته خیلی کم

ولی به نظرم رعایت رژیم غذایی خیلی مهمه

مثلا چیزای ترش و تند نخوری، پنیر، موز، بادمجون کبابی،نوشابه و فست فود رو به حداقل برسونی و به جاش تغذیه سالم داشته باشی

زیر نور آفتاب حتما عینک بزنی

کم خوابی، پرخوابی و استرس هم تشدیدش میکنه

در کل این نکات رو اگه رعایت کنی خیلی بهتر میشی، روی من جواب داده

اها اسی ب هیچ عنوان کرمپودر نزن اصلا ک دشمن میگرن هست 

وقتی هوا تاریک شد تو جاهایی ک نور کمه نشین کل خونتون باید ازاین لامپای بزرگ روشن باشه یعنی روشنایی خونتون رو تنظیم کن 

اینا خیلی مهمن 

شکلات نخور 

خوردیم کم بخور خیلی 

ببین تو چ موقعیت هایی شروع میشه پرهیزکن 

من خودم با گشنگی کشیدن استرس تو خیابون تو آفتاب راه رفتن شروع میشه معمولا حرص میخورم بیشتره 

دیشبم تا خواست شروع بشه مسکن خوردم ولم کرد 

موقع درد مسکن بخور چراغها خاموش سکوت کامل فقط بخواب تا دردش خوب بشه 

چیرای شیرین مخصوصا شیرینی جات مصنوعی و شکلات و لبنیات هم از پرهیزاس

لبنیات فقط همون پنیر محلی از پرهیزاس 

شیرینی نه من اصلا ناراحت نمیشم باهاشون فقط اونایی ک نوشتمو نخورین کافیه 

بعضیا با شکلاتم اذییتن ولی من نه درمون دردم شکلاته 

لبنیات فقط همون پنیر محلی از پرهیزاس  شیرینی نه من اصلا ناراحت نمیشم باهاشون فقط اونایی ک نوشت ...

ممنون عزیز ولی نمیدونم چرا من شیر و ماستم برام از پرهیزاته

شیرینی رو هم از وقتی قطع کردم خیلی بهتر شدم بخاطر این شیرینی رو میگن که باعث دفع منیزیوم بدن میشه و خود فقر منیزیوم باعث ضعف عضله و میگرن میشه

اینم به دوستمون بگم

من چون خیلی وقتا میگرنم از گردن درد و درد شانه شروع میشه با بادکش انداختنم حالم بهتر میشه