ممنون عزیز ولی نمیدونم چرا من شیر و ماستم برام از پرهیزاته شیرینی رو هم از وقتی قطع کردم خیلی بهتر ...
ای منم از گردنم شروع میشه
ولی تاحالا امتحان نکردم
/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
من ژلوفن میخورم ضرر داره؟گاهی ک خ شدیده دیکلوفناک آبی
نخور ژلوفن عزیز
پوکی استخوان شدید و ناباروری از عوارض ثابت شدشه...
دکتر به من سوماتیریپتان داده ولی همونم ده روز از ماه بیشتر نباید مصرف بشه.... تا جاییکه میتونی از بخور بابونه و بادکشو زالو استفاده کنی خیلی بهتره تا بخوای چند روز بعد درگیر عوارض قرصای مسکن بشی
منم شنیدم زالو درمانی شقیقه رو هم شنیدم میگن تا چندماه آدمو راحت میکنه
من حجامت رفتم خیلی تاثیر داشت جوری بود سردردام خفیف شدن و چن ماهی یه بار اونم بر اثر ناراحتی میومدن سراغم و جالب اینه که با یدونه استامینوفن ساده سریع خوب میشدم. تیغو که میزد خون حباب میزد خانمه میگفت این گاز شیمیایی و سمی داروهای مسکنیه که میخوردی (به شدت معتاد ژلوفن بودم)
من پیش سه تا دکتر متخصصو طب سنتی رفتم... یکیشون گفت ریشه ای حلش کن روی تقویت عضلاتت کار کن و ازم شرح حال که گرفت گفت ستون فقرات و عضلاتت رو تقویت کن تو خونوادت اگه خانومی هست که آرتروز یا پوکی استخوان داره حتما پی درمانش باش چون تو ام به زودی خواهی داشت سینوزیتمم گفت عامل محرکه و باید درمان شه اینا خوب شن میگرنم خیلی بهتر میشه
انفیه رو هم بهم پیشنهاد کرد که دو تا سه بار در هفته ازش مصرف کنم تا سر و بدنم کلا باز شه با عطسه هایبعد انفیه