اگ کسی بهم بگه فلان چیزو میخرم برات تا اجازه بگیره قطعا نمیگیرم ازش . مزه ی این چیزا اینه که یهویی بخره هم سورپرایز کنه هم ادمو تو عمل انجام شده بذاره
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
منم فعلا قبول نکردم برام سواله چون من چن ساله دوستم اگه مشکلی پیش نیاد بعد رمضون عقد
بگو ایشاالله بعد عقد برام میخری.منم دوست بودم باهاش تازه پسرخالمم بود به من میرسید😂ولی من قبول نکردم گفتم نکن بعدا تو دعوایی چیزی اونو همش بزن صورتم.ایشاالله که به خوشی برسید بهم
دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
من قبلا دوست پسر داشتم هبچ کادوی گرونی رو قبول نکردم،حتی میخواست ماشین به نامم بزنه یا خونه شو اما قبول نکردم اصلا،فقط یه کیف و کفش بود برام خرید که دو بار استفاده کردم،تا کات کردم و بعد با همسرم آسنا شدم اون کیف و کفش رو دادم نیازمند که دینی گردنم نمونه . بعد عقدمون بهترین کادو ها رو از همسرم با خیاال راحت گرفتم و حس خوبی داره که یکی بفکرته و بی منت برات کاری میکنه. .انشالله زودتر ازدواج کنین