2777
2789
ولش نظرش اهمیتی نداره

آخه واقعا معلوم نیست فازشون چیه.پول دوست به کسی میگن که گوشی رو با کله قبول می‌کرد نمی‌آمد اینجا تاپیک بزن که قبول کن ازش یا نه.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگیرم  

یه چیز کوچیک که بدونه به یادش بودی، حالا فکر کن چیا دوست داره یه لیست بنویس و بعد ببین کدومش به بودجه ات میخوره. من اکثرا انگشتر میخرم چون شوهرم کلکسیون انگشتر داره و عااااشق سنگ های مختلفه،میتونی لباس بگیری ،ادکلن و ساعت خیلی گرونن.

آخه واقعا معلوم نیست فازشون چیه.پول دوست به کسی میگن که گوشی رو با کله قبول می‌کرد نمی‌آمد اینجا تاپ ...

راحت تهمت میزنن 

ولی میدونی اتفاقا اگه همین الان از طرفم بپرسی منو چشم و دل سیرترین آدم میدونه چون تو تمام این سالها یبار نگفتم ده تومن شارژ بگیر خودم خوب میدونم خانواده دارم آخرین کادوش سال ۹۹ تولدم بود بعد اون دیگه هیچی این آدما که راحت قضاوت میکنن چه میدونن من چقد با طرفم ساختم کنار اومدم پای پیاده سواره هرچی همچین میگه پول دوست فلان ازدواج باید علاقه باشه اتفاقا من اگه میخواستم بهترین موقعیت هارو داشتم واسه ازدواج سنتی ولی خودم خواستم با عشق باشه

یه صلوات بفرست
راحت تهمت میزنن  ولی میدونی اتفاقا اگه همین الان از طرفم بپرسی منو چشم و دل سیرترین آدم میدونه ...

آره بابا یکاره بیکاره با لحن تند اومده میگه پول پرست اصل سوال یه چیز دیگه بود نمیدونم چجوری همه چی رو بهم ربط میدن.به نظر منم تو هم قبول نکن چون آدم دوپا هیچ چیزش معلوم نیست یه وقت میبینی تو ناراحتی یا دعوا شاید اونم بزن صورتت.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل