2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره از مادرشوهرم:(

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 23 پست
عزیزم من تو یه بیابون زندگی میکردم تنهای تنها دورم فقط زمین و ساختمونای نیمه ساز بود،از شوهرمم مطمئن ...

از لحاظ اینکه خدایی نکرده شوهرت کاری بکنه نمیگم ولی خب اوایل زندگی و جوونی هم خود رابطه احتیاج بیشتری به مراقبت داره، توهم حق داری دلت برای خانوادت تنگ میشده حالا اساسا ازدواج تو یه شهر دیگه این مشکلاتم داره یه جورایی شاید درست نباشه، حالا همین که شوهرت پشتته شکر مهم نباشه برات مادرش چیکار می کنه و چی میگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سری خواهر شوهرت اومد خونه مادرشوهر موند چند روز بهش بگو فلانی جان مادر شوهرت ناراحت نمیشه پسرشو میندازی میای اینجا میمونی؟؟؟ 

آخه مادرجون من چند روز میرم خونه مادرم انگار ناراحت میشه😏

تو خودت باعث شدی مادر شوهرت از رفتنت باخبر بشه .شوهرت گوشی جواب نمیداد  چرا به پیرزن که خبر از ...

عزیزم شوهرم میرفت خونه اونا خب وقتی خبری ازش نمیشد اونم میفهمید دیگه،خل که نیستم وقتی اون نمیدونه زنگ بزنم دلداریش بدم که😂😂😂

این سری خواهر شوهرت اومد خونه مادرشوهر موند چند روز بهش بگو فلانی جان مادر شوهرت ناراحت نمیشه پسرشو ...

عالی بود   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
قربونت برم من مرسی از دلگرمی دادنت❤️❤️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹