2777
2789

بعضی وقتا ما زنا یه حرفایی میزنیم که واقعا بهترین جواب براش همون باشه اس

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

بنظر من بیشتر ب خودتون برسین خودش جذب شما میشه ن از لحاظ ارایش و اینا منظورم نیست 

منظورم سرگرم کردن خودتون و مشغول کردنتون با چیزاییه ک علاقه دارینه ... اینجوری متوجه میشن چیزای زیادی هست ک بهشون علاقه مند هستین .. چ بسا باشگاه رفتن ‌.

الان از اینکه گفته باشه ناراحتی؟ خب چرا گفتی طلاقم بده میخواستی بگه نه تو رو خدا دق میکنم نگو😐

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

نفرت گهگاهی تو زندگی مبتلا میشیم 

به زبون نیاریمش 

دوست داشتن رو به زبون بیاریم که باعث استحکام زندگیست 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

امشب مادرشوهرم بچهامو گفت خاک تو سرتون آخه بچه ی جاریم افتاد گفتن پسر من خورده بهش افتاده مادرشوهرم اینجوری گفت خیلی دلم شکست گفتم بسه دیگه تحمل ندارم خونمو ببر اینجا گفت هرجا میخای برو