2777
2789
ولی من نمیتونم دیگه اینجا رو تحمل کنم خسته شدم از بیکسی

چقدر بیشعورن این مردا نفهمن توام مثل من انقدر غرورتو شکستی اونم خیالش راحته که تو هیچوقت طلاق نمیگیره گفته کم نیاره شوهر منم گفته برو طلاق بگیر

چقدر بیشعورن این مردا نفهمن توام مثل من انقدر غرورتو شکستی اونم خیالش راحته که تو هیچوقت طلاق نمیگیر ...

من خیلی سختی کشیدم خیلی تنهام دلم میخاد بمیرم اگه بچه نداشتم هرچه زودتر طلاق می‌گرفتم دلم واسه بچه هام میسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سختی کشیدم خیلی تنهام دلم میخاد بمیرم اگه بچه نداشتم هرچه زودتر طلاق می‌گرفتم دلم واسه بچه ه ...

بهترین راه بیخیال شدن و اهمیت ندادنه عزیزم درکت میکنم زندگی خیلیامون رو همین سختیاست هرکی به عذابش دچار میشه توکل بخدا کن آرامش بگیری بخاطر بچه هات

سلام عزیزم اجازه دارم اسکرین تاپیکتو بزارم توتاپیک پربازدید،،همون که میگه دخترم وارد رابطه ای شده ،،،اونم دخترش عاشق یه پسر روستایی شده وخیلی ازلحاظ فرهنگی ومالی فرق دارن یه عده اومدن گفتند چرا میگی اوناروستایین وفلان بی فرهنگی واسکولی،عزیزم قصدم بی ادبی به شمانیست من خودمم روستاییم ،،نمیدونم ازدواج وآشنایی شماچقدربه این دخترشباهت داره گفتم اگریک درصد شبیهه حداقل برای برخی آدمهای سطحی نگر اینجا شاید بکاربیاد،گفتم شاید این تاپیک بهترین نشانه باشه،،،

عزیزم برای مشکلتم صلوات میفرستم،،اگرمیتونی درباره مادرشوهرت بزن به بی خیالی اگرشوهرت جنبه اشو داره محترمانه حواب مادرشو بده اگرنداره ،،که به بچه هات یاد بده ازخودشون دفاع کردن ازالان یادبگیرن باعزت واعتماد به نفس بارشون بیارنه بی ادب وپررو،،مثلا اگرکوچک نیستن بگن ،،چرابهمون فحش میدی ،یاناراحتی خودشونوابرازکنن،،سعی کن ضعف نشون ندی گریه نشانه ضعفه متاسفانه وبعد ازیه مدت عادی میشه برای مرد،،اگرشرایط مشورت ازآدم عاقل یامشاوره داری کوتاهی نکن،،کتاب زنان زیرک وخیلی تعریفشومیکنن بخون

سلام عزیزم اجازه دارم اسکرین تاپیکتو بزارم توتاپیک پربازدید،،همون که میگه دخترم وارد رابطه ای شده ،، ...

من عاشق شوهرم نبودم سنتی بود ازدواجم ولی زندگی کردن تو روستا واقعا سخته بعد از اینهمه سال هنوز عادت نکردم . نه عزیزم نزار نمیخام آشنا ببینه

من عاشق شوهرم نبودم سنتی بود ازدواجم ولی زندگی کردن تو روستا واقعا سخته بعد از اینهمه سال هنوز عادت ...

چشم عزیزم به همین خاطر اول گفتم اجازه بگیرم،،من که خودم بچه روستاهستم موقع ازدواج پدرم درومد،،شماکه جای خودداری،،خیر پیش روی زندگیتون