2777
2789
عنوان

شیر خشک میدم چون..... پس کنایه نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 184 پست
سینم سه برابر شد.. سنگ شد.. ازش خون میومد.. و تب و لرز شدید داشتم... عفونت رفته بود تو خونم

منم از بعد شیردهی خیلی درد عجیبی بعضی اوقات میگیرم که ازسینم به همه جام میزنه وهمیشه فک میکنم از معده م ولی تازگیا فهمیدم از سینمه،گفتم شاید برا منم عفونت داشته باشه، دردی تو سینه ت داشتی که به پشت و دستت بزنه؟

سینم سه برابر شد.. سنگ شد.. ازش خون میومد.. و تب و لرز شدید داشتم... عفونت رفته بود تو خونم

منم تو بچه ی اولم این علائم رو داشتم سینه م هم نوک نداشت دیگه بدتر 

شیر خودمو دیگه ندادم وشیر خشکی شد کاملا هم راضی هستم

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من اول بارداری هستم شما که بارداری قبلی داشتی میدونی نوک سینه ها از چه زمانی تغییر رنگ میده ‌‌ق ...

برای من نوک سینه هام تغییر رنگ نداشت بله حتی اگه شیر ندید سینه شل میشه چون شیر میاد بعد مدتی که خشک میشه پوستش شل میشه

اگر قراره جراحی داشته باشید که مسئله مهمی نیست 

نوک سینه تغییر رنگ هم بده یه مدت بعد زایمان دوباره به رنگ قبل بر میگرده

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
چند روز پیش تو داروخانه بودم به بچم شیر میدادم(شیرخشکیه) یه خانومه کنارم بود گفت چرا شیر خودتو نمید ...

خدا ازش نگذره به حق حضرت علی 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

به نظرت درسته الان یاد آوری اینو کنی برا من؟ 

نه عزیزم اشتباه متوجه شدی قصدم یادآوری نبودم قصدم کمک خواستن بود میخواستم ببینم نکنه سینه منم عفونت رفته وخودم بی خبرم و همش فکرمیکنم از معده م و این عفونت بمونه وکار دستم بده؟ اگر دقت کنی من تو همه کامنت ها شما رو تایید کردم یکبار دیگه کامنت ها من رو بخون تا متوجه شی چی گفتم

چقد ...یکم رو خودت کار کن .فک کنم سوال کرد درست بخون

نذار چیزی بگم بعدا بیای دنبالم بگردی 

نه عزیزم اشتباه متوجه شدی قصدم یادآوری نبودم قصدم کمک خواستن بود میخواستم ببینم نکنه سینه منم عفونت ...

عفونت خون جوری نیست که متوجه نشی با یه معاینه ساده از رو سینه حتی تابلوئه.. مشکل من اصلا عادی نبود.. جوری نبود که. زندگی عادی باشه. بیمارستان زنان و زایمان میفهمه 

نه عزیزم اشتباه متوجه شدی قصدم یادآوری نبودم قصدم کمک خواستن بود میخواستم ببینم نکنه سینه منم عفونت ...

بیشترکامنت ها بد متوجه میشه از ی جایه دیگه ناراحته سرما داره خالی میکنه نمیفهم چرا انقد حرف بقیه براش مهمه

ببین من اول بارداری هستم شما که بارداری قبلی داشتی میدونی نوک سینه ها از چه زمانی تغییر رنگ میده ‌‌ق ...

عزیزم من دوتا بارداری داشتم به هردوتا هم شیرخودمو دادم خواهرم هم یه روزم شیرنداده الان فرم سینه مون کاملا مشابه همه چون تغییرات سینه به دلیل هورمونای بارداریه و‌ربطی به شیردهی نداره

مامان سه تا قندعسل

بحث نکنید ممنون

من پیام ایشونو گزارش زدم

که روی پیام‌های بقیه ریپلی میزنه تو تاپیک من دنبال دعواست