2777
2789
عنوان

شیر خشک میدم چون..... پس کنایه نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 184 پست

خب همون اول که سینه ات زخم شد دیگه نمیدادی آخه چه اصراری داشتی 

من شیر خودمو میدم ولی یه جاهایی خیلی سخته برام‌

نوع شیر دادن که افتخار نداره

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

دختر من از بدو تولد شیرخشکیه (من عاشق شیر دادن بودم ولی نشد) الان ۳ سالشه الحمد الله سالم و سر حال ...

والا هیچ فرقی ندارن دختر من هردوشو میخوره دخترآبجیم فقط شیرخشک.والا از دختر من سرحال تره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش اطرافیان مادر میتونستن متوجه بشن که یه مادر چه قدر بیشتر از همه فرزندش رو دوست داره. 

من به هر دو بچم شیر خودم رو دادم ولی سر بچه اولم چون احساس می‌کردم سیر نمیشه و خوب وزن نمی گیره با مشورت با متخصص یک سوم شیر خشک هم دادم. و سر همون یک سوم همین حرفایی که شما میگی رو شنیدم. البته من مثل شما زودرنج نیستم و به همشون با احترام گفتم حتما براش لازم بوده. 

شما که عزیزم عذرت واقعا پذیرفته هست ولی به کسانی که دیدم اینجا گفتن شیر خشک بهتر از شیر مادره میخواستم بدون تعصب بگم هر کدوم مزایای خودش رو داره ولی مبحث شیر مادر برای کسانی که میتونن ولی نمی‌خوان شیر مادر بدن بحث جداگانه ای به غیر از ارزش غذایی هست. 

عزیزان شاید در مورد بعضی از مادرها شیر خشک مغذی تر از شیر مادر باشه ولی شیر مادر به غیر از تامین غذایی، بحث احساس امنیت، آرامش و خیلی چیزای دیگه هم هست. اگر مادری به هر دلیلی نمیتونه شیر خودش رو به طفلش بده، بهتره موقع دادن شیر خشک پوزیشن شیردهی مشابه شیر مادر بگیره و تماس پوست به پوست با نوزادش برقرار کنه. مثلا لباسش رو بده بالا و با صورت نوزاد در تماس قرار بده.

ضمن احترام به تمام دوستان.

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.

چرا حرف دیگران انقدر مهمه برات عزیزم ؟!

من شیر خودمو دادم چون صلاح دید خودم بود بعد اطرافیان خودشونو جررر دادن که فلانی پول نمیده شیر خشک بچش جون بگیره لاغره و فلان

ولی من اصلا برام مهم نبود

تازه شیر خشکم میدادم همزمان

بس که سرشون تو کار مردمه مدام تیکه مینداختن که واسه این که پول نده شیر خودشو میده و اینا !! 

اهمیت به حرف مردم بدی میخوان از دل و روده ت هم خبرداشته باشن پس کاری که فکر میکنی درسته بکن و با ارامش بیتوجهی کن به بقیه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

شماهم خود درگیری داری باخودتا اخه کی به شیرخشک دادن به بچه کارداره

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
آخه از الان ازم می‌پرسند که شیر خودتو میخوای بدی یا نه...  بعد هی عین دایه های عزیز تر از مادر ...

والا دخترم از تایمی که بدنیااومد سینمو نگرفت.رابطم گرفتم باز فایده نداشت بااینکه شیرم خیلی زیاد بود..۵ماه شیرمو میدوشیم صبح تاشب بهش میدادم شبام شیر خشک.مهم آغوزه که ولسه من خیلی بود..بعد از ۵ماه شیرخشک فقط دادم بعد ش که تو۶ماهگی باید غذاهایی مثل سوپ حریره بادوم فرنی شیر برنج پوره اینچیزارو باید داد.من اصلا سرلاک ندادم.دیگه تا۲سالو ۴ماهگی دخترم شیر خشک خورد.اصلاحولسم به این بود که تو ۲سالگی باید قطعش کنم شیرشو.بعد لز ۲سالو ۴ماهگی شیر پاستوریزه دادم بهش.به حرف هیچکسی توجه نکن‌.اوناکه مادر بچت نیستن.والا زنداداسم شیر خودشو به دخترش میداد ولی شیرش کم بود درکنارش شیر خشکم‌میداد کسی کاریش نداشت.

خدا لعنت کنه این آدما رو... الانم تو تاپیک یکی اومده میگه حتماااااا باید شیر خودتو بدی اولش.. تا فلا ...

عزیزم خیلی عقده داری ازما چرا حرف بقیه برات مهمه که داری خودتو زجرمیدی الان تو حرف چی بود که لعنت میفرستی من نگفتم که حتما بده میگم که میگن فایده داره هرکاری دوست داری بکن من اصلا خیلی با دلسوزی گفتم چقد کامنت ها بد برداشت میکنی

شماهم خود درگیری داری باخودتا اخه کی به شیرخشک دادن به بچه کارداره

دارم میگم دیگه 

مامانم خاله هام عمه هام 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

دختر من از بدو تولد شیرخشکیه (من عاشق شیر دادن بودم ولی نشد) الان ۳ سالشه الحمد الله سالم و سر حال ...

ببین من اول بارداری هستم شما که بارداری قبلی داشتی میدونی نوک سینه ها از چه زمانی تغییر رنگ میده ‌‌قهوه ای میشه ؟بعد اگر شیر ندیم سینه ها بازم تغییر فرم دارن؟

البته برام تغییر فرم سینه هام مهم نیست  سال بعد زایمانم میخوام برم شکمم رو ابدومینو بکنم نهایت سینه هام رو‌هم پروتز میزارم برام موردی نداره فقط کنجکاو هستم برای تغییرات بدنم

چون کار دارند حتی الان که هنوز بچم دنیا نیومده .. چون الان دارم گریه میکنم این تاپیک و زدم اتفاقا

منم شیرم کم بود برا بچه اولم  شیر خشک دادم، همه دلمو سوزوندن

یه ماه دیگه دومی دنیا میاد ، از الان شروع کردن

ملیکا جان از کجا فهمیدی عفونت رفته داخل سینت؟ علایمت چی بود؟ برا خودم میپرسم

سینم سه برابر شد.. سنگ شد.. ازش خون میومد.. و تب و لرز شدید داشتم... عفونت رفته بود تو خونم

آخه از الان ازم می‌پرسند که شیر خودتو میخوای بدی یا نه...  بعد هی عین دایه های عزیز تر از مادر ...

اینا همش الکیه منو خواهرم دو قلو بودیم من شیر مادرمو خوردم و خواهرم شیر خشک... الان خواهرم هم قدش ازم بلند تره هم استخوان بندیش قویتره هم سالم تره به خدا زانوهمام تو ۲۸ سالگی مثل زانوی ۶۰ ساله هاس

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
خب همون اول که سینه ات زخم شد دیگه نمیدادی آخه چه اصراری داشتی  من شیر خودمو میدم ولی یه جاهای ...

اطرافیان مامانم از همه بیشتر. دکترام. نمیذاشتن 

همش میگفتن.. مادر بد بهم.. 

چند روز پیش تو داروخانه بودم به بچم شیر میدادم(شیرخشکیه)

یه خانومه کنارم بود گفت چرا شیر خودتو نمیدی گقتم اصلا شیر نداشتم بعدش گفت توحتما بچتو دوست نداشتی که شیرت نیومده مگه میشه مادری زایمان کنه شیر نداشته باشه؟انقدر ناراحت شدم  یه لحظه گریم گرفت کاش یاد بگیریم تو زندگی مردم دخالت نکنیم

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰