2777
2789
عنوان

اولین شبی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 118798 بازدید | 566 پست
نه بابا من تنهایی از تاریکی میترسم کل خونه ک نورانی همه درا قفل گوشی کلید همه رو هم میزارم سمت خودم ...

پس خداروشکر حداقل من ن ترسی از ادمی زاد دارم ن جنو روح

دخ کن😛

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏

اسی چییییشد‌؟ هستش هنوز یا رف مرتیکه خر😑

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دزد بوده فهمیده ک ساختمون کسی نیس طبقات دیگه کشیک میداده ک موقعیت پیدا کنه بیاد  دزدی کنه امار داشته ک طبقات خالیه تو رو دیده ک نگا میکنی ببینه عکس العملت چیه مردی میاد پشت پنجره یا ن بنظر دوباره نگا کردی کارت اشتباه بوده باید خودتو میزدی ب ندیدن و برمیگشتی هی نگا کردی ب اون فهموندی ک تنها هستی . مراقب باش خلاصه . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
تنها شدم خونه رو میکنم پارتی تنها نباشم آخر هفتم همه میرن سفر من باز تنهام    بساطی داریم ...

همیشه ب پارتی😁

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
علائمت چیه ک مخ جنرو زدی 

دیگه نمیدونم شانس ما بود همرو برق میگیره مارو چراغ نفتی   

تو خوابم دیدم عروسشون شدم بعد دیدم چندبار همش دنبالمه مواظبمه با من خوبه اما کسی اذیتم کنه وحشی میشه تو واقعیت هم نمیتونم ازدواج کنم بهم میخوره و اگه کسی دلمو بشکنه صدرصد یه بلایی سرش میاد حتی مادر خودم